Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Okulda bir poster yapıştırması olayı çıktı ve katılım zorunluymuş bana tavsiyede ve yardımda bulunmanızı istiyorum lütfen.. Kurallar : *Seyahat Ettiğiniz, *Seyahat Etmeyi Düşündüğünüz, *Hayalini Kurduğunuz, *Ya da Gerçek Dışı Hayali Bir Ülkenin Tanıtım Posteri Hazırlanacaktır. *Metin dili serbesttir. *özgünlük şarttır. daha önce hazırlanmış posterler yarışmaya katılamaz. Bana bu konuda yardımınızı bekliyorum. Eğer kasabilen arkadaşlar varsa photoshoptan bana ayarlayabilirler mi ? Size kalmış birşey tabii ama işte direk aklıma gelen yer paticik oldu yaf :S tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 cennetin ya da ehennemin posterini yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yada mutluluğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ama nasıl bir tema ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hollandayı yapalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 cehennet :S posterin ismi :S nası ama ama goruntu nası olmalı *!düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 parçalar yavaş yavaş yerine oturuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hollandayı yaparsam zaten tam kağıdın ortasına bir yaprak köşelere tarihi eserler falan =) kafeler öff fistan ya yine geyiğe geçcek neyse:D düşünmek lazım off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yel değirmenleri ve tekerlek peynirler ile yağız hollandalı kızları unutmamalı o güzel günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 baya ciddi bişi olmasını istiyorum çünkü poster tüm dünyada sunulacak o yüzden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 taam işte 2 yel değirmeni at, bi trance festivalinden lazerli mazerli bi yer koy, bide amsterdam sokaklarından 2 hatun yaz altına trance world bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Küba olsun , bi tarafa marijhuana , bi tarafa rom , bi tarafa gitar bi tarafa bir sokak çocuğu, bi tarafa puro , che guevera send to back , yanıa da bi fidel castro copy paste.Ohhh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Küba yattı gibi kafamada bi hocaya söliim bakalım ne dicek ona göre başlarız artık =) beybin yardım etcen ama =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 küba olmaz !!! genç beyinleri zehirlemeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 beybin kendine yardım etsın önce ahauhaua, asistan oldu o, meşgul bi bayan. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 =)) değerlendirmekte fayda var ama Marijhuana orda kötü durmaz mı ? =) Dünyaya Türkler dumancı diye tanıtmamak gerek direk adamların aklına bunlar gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Türkiye posteri ne güne duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 canım sen küba'yı tanıtıyorsun orada , türklerin dumancı olmasıyla ne alakası var??İStersen sana Küba ile ilgili 8 sayfalık ödevimi kopyalayabilirim buraya=) Burak(Voys) kıskanma canım sen de üni.ye gel sen de asistan olursun=) yardım ederim tabi aaaaaaaaaa=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 onu düşündüm aslında en güzeli ama Türkiye'yi oturtmak zor olacak 50x70lik bir i kağıdına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya şimdi hocalar der aklına direk bu mu geldi die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 O zaman take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty derim ben de sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 jüri kadınlardan oluşuyorsa b.k yoluna gider ama=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende kendi Ütopyanı yap ve yazı kullanma resimlerle anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ara sokaklardaki insanların yaşam mücadelesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 anarşinin egemen oldugu bir yer resmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar