irin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bugun yol kenarında bi kedi gordum cansızdı ama bakakaldım böle acaip kotu oldum:durdum kedinin basında dusundum bi sure;gercekten cok kotuydu ve garip bi sekilde kedi uyuyor gibi yatmıstı ve sadce agzından kan geliyordu:yarık oyuk benzeri bi bereside yoktu.. neden ölmus olabilir nasıl yani bi turlu anlayamadım:kanaması nasıl agzına vurmus olabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ezilmis ve yol kenarina birakilmis olabilir.. gercekten kötü oluyor, sagda solda cansiz hayvan bedenleri görmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 birisi kafasına doğru tekme atmış olabilir. kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ezilmiş.. burda olmustu cok kotu olmustum. yazık hayvanlara, sürücüler dikkatsiz olabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bilemiorum valla arkadaslar hic bi yara izi yok sadece agzı acık ama nasıl bi vahsettir ya carptıgın kediyi yolun kenarında ölece bırakmak nasıl bi ahlaka sıgar anlayamıorum hayvan gozumun önune geliyorr surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :'( cok kotu bir durum, gercekten insan etkisinden kurtulamıyor [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 22:57 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 üzüldüm ya :( ben hiç dayanamam böyle şeylere. ben de geçenler de araba çarpan kediyi eve alıp iyileşmesini sağlamıştım. vet filan getirmiştim eve. şimdi köyde hoplayıp zıplıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 7-8 yaşındayken çöpü karıştıran kediyi istemeden korkuttum oda yola fırlayında otobus ezmişti. acayip vidcan azabı çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende dayanamam öyle hayvanlara bakmaya. bir araba tarafından ezilmiş olabilir veya köpekler tarafından kovalanmışta olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aykanla aynı şekilde bir köpek karşıma çıkmıştı ben korktuğum için ona saldırmaya başladım ama o yola çıktı yoldan geçen araba bacaklarını kırdı hala onun acısını hisseddiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bişey ezse kıçından bağırsakları çıkardı.biri ağzının ortasına tekmeyi basmış kedücüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 biz bi kere arabanın altına giden yavru kediler gördük. adam arabasına bindi. amca kediler girdi falan demiştik küçükken. adam kaçar onlar dedi. üç kedi de ağzından beyaz bişiler fışkırarak, bağırsakları çıkarak aacılar içinde yere düşmüştü. sanırım arabanın içine girmişler motor gibi biyere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar