Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charim Kayboldu

Sie

Öne çıkan mesajlar

1. Şifreni değiştir.
2. Ticket gönder, olayı anlat karakterin silinmiş ise geri gelir.
3. Şifreni paylaşma kimseyle. Eğer aynı accounttan oynadığın birisi varsa onuda uyar.

Not: Aynı accountu 2 kişi paylaştığını söyleme GM'lere. Genelde sorun çıkarmıyorlar ama bazen çıkarabiliyorlar. Kullanıcı anlaşmasında şifre paylaşıldığı takdirde oluşacak olan bütün sorunlar kişiye aittir gibi bişi diyorlaryardım etmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı accountu 2 kişi paylaşıyor iseniz sorun çıkarırlar.
Bazen char seçim ekranı hatalı olabiliyor server sorunu yüzünden yani o yuzden de gorunmuyor olabilir diyeceğim ama normal bir günde olmaması lazım. Veya server down olmadan evvel olabiliyor benzer sorunlar.
En temizi sen GMLere bi page at birde mail ile dügünce sorununu anlat.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu gmlerin geç gelme sebebini ben bir tanesine sormuştum. Bunları departmanlara ayırmışlar sen şu konuya bakacaksın sen bu konuya diye. Bazı departmanlar Realm bazında çalışırken diğerleri ki buna karakter olayıda dahil. Genel olarka bütün realmlere bakıyorlar. Bütün realmlerden gelen ticketlara cevap veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Itemlarim daha geri verilmedi. Mail atiyorum , page atiyorum gelen giden yok oyundan cıkınca mesaj mesaj atiolar, inceleme suruyo ne kadar surecegi konusunda bilgi veremeyiz diye. Ya boyle bi aptallık olurmu anlayamadim gitti. 2 Gun oldu. Bu nasi hizmettir. Deliricem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...