Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Simdi uyandim, gece saat 4 de cikmistim oyundan. Bi patiyi kontrol edim giriyim dedim. Main charim yok. Sadece o yok altlarim duruyo. :( Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Gm'e Whisper At Ve Forumlara Yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Daha once olmus bisey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Hiç bi Fikrim Yok...Şifreni Bilen Başkaları Varsa Belki Silmişlerdir Falan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 1. Şifreni değiştir. 2. Ticket gönder, olayı anlat karakterin silinmiş ise geri gelir. 3. Şifreni paylaşma kimseyle. Eğer aynı accounttan oynadığın birisi varsa onuda uyar. Not: Aynı accountu 2 kişi paylaştığını söyleme GM'lere. Genelde sorun çıkarmıyorlar ama bazen çıkarabiliyorlar. Kullanıcı anlaşmasında şifre paylaşıldığı takdirde oluşacak olan bütün sorunlar kişiye aittir gibi bişi diyorlaryardım etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 1.5 saattir Gm bekliorum. Boyle hizmey olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aynı accountu 2 kişi paylaşıyor iseniz sorun çıkarırlar. Bazen char seçim ekranı hatalı olabiliyor server sorunu yüzünden yani o yuzden de gorunmuyor olabilir diyeceğim ama normal bir günde olmaması lazım. Veya server down olmadan evvel olabiliyor benzer sorunlar. En temizi sen GMLere bi page at birde mail ile dügünce sorununu anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ya ac.csifremi bilen 2 arkadasim var onlarda G-fire yada G-Nature potion yapmak icin girerler. 15 senedir tanidigim irlden arkadaslarim. Saten Gm ede demem ac.cpaylastigimi. Ama page attim 1.5 saat oldu daha ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sen yinede şifreni değiştir ve eğer yinede paylaşmak istiyorsan arkadaşlarınla payla ama uyar onlarıda bakın böyle böyle oldu sizde dikkat edin de. Belki arkadaşının kardeşi girdi sildi olabilir yani. o nedenle sen her ihtimale karşı şifre değişikliği yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yaptim zaten sen soyleyince ama deli oluyorum. Foruma attim msg, ingame gmlerle gorusun diolar. 1.5 saattir Gm yok. Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Eninde sonunda geliyor GMler ama UOdaki gibi gorunmuyorlar genelde whisper ile ulaşıyorlar yani arada bir R tusuna bas bakalım birisi bişiler demiş mi gorursun belkide kaçırdın GMin whisperını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yok abso bakiyorum.Surekli. Anlamadigim 2k goldum vardi tamam ok.HAcklendiysem. Parayi al git chardan ne istiyosun. Deli olucam off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ya bu gmlerin geç gelme sebebini ben bir tanesine sormuştum. Bunları departmanlara ayırmışlar sen şu konuya bakacaksın sen bu konuya diye. Bazı departmanlar Realm bazında çalışırken diğerleri ki buna karakter olayıda dahil. Genel olarka bütün realmlere bakıyorlar. Bütün realmlerden gelen ticketlara cevap veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Char geri geldi itemlar yok. Param cebimde. Bug oldu buyuk ihtimalle. Simdi onu cozmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Itemlarim daha geri verilmedi. Mail atiyorum , page atiyorum gelen giden yok oyundan cıkınca mesaj mesaj atiolar, inceleme suruyo ne kadar surecegi konusunda bilgi veremeyiz diye. Ya boyle bi aptallık olurmu anlayamadim gitti. 2 Gun oldu. Bu nasi hizmettir. Deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cok normalolarak logları kontrol ediyolar bence gayet guvenli bi sistem evet yavasş calışıyo ama sorun cıkarmıyo kimse buu kullanarak scam yapamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar