CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Your can't transfer your nation due to Nation Balance. bu yazı çıkıyo,denge ile alakalı değilmi? ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aynen öle bu durumda yapcağın bişe yok tabi o yüzden sen scroll u bana werion ben bide deniom adafsadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 isersen bende alabilirm xD bu olay cok sacma 60 + kimse oılamazsa bir anlamı kalmaz .... [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 16:29 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 scrolu alamıyorum ki,alırken bu uyarı çıkıyo.alsam merak etme cüzzi bi miktara sana satarım::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ewwwwet humanlar lamerlerden kurtuluyoooo bahsettigim sizler diilsiniz tabi spota berserker ceken milletin partysine girip escape cekip ibnelik yapanlara baksana butun agagiller orca geccege benzioo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 agagiller geçemez agagiller human doğduysa human orc doğduysa orc gider xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 best nediyon lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yaw merchanta koyuluyormu kimileri koyulmuyo diyoda merak ettim...inş koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 -scrolu almayı başarabilen bir arkadaş var mı acaba ve de bunu kullanmayı deneyen? -ve scrolu alırken mi o hatayı veriyor ve tam olarak o scrolu alırken -eğer alırken o hata(ya da uyarı) çıkıyorsa- çıkan hata nedir yazarsanız hepimiz için yardımcı olur. -son olarak parası neyse verilir ve hemen o scroll alınır :)) ==) çünkü oyunda çok sıkıldım bir değişiklik fena olmaz değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Scroolu almak power up store den başvurdum.2K KC ile ama scrool u alamadım..Ama 2 K kc yi kullanmışım..İlk sorunda benden olsun.. Bende yazanda günlük limitin dolduğunu yazıyodu.. İlk kurban benim sanırım..Hayırlı olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ewet alıpta satmayı düşünen varsa bende talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 k2 de sorun bitmez =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 2000 Cash yani 20 $ a Alinan ßir Scrolu 999 dan Satmak ßiraz Tuhaf ßence. Sataninda Aklina Sasarim.. Gerci Satılan Serverdaki Piyasayıda ßilme Lazim.. Tutupda Cypherda 999 Dan Koyarsa Cok Yazık Olur Derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Endless hangi serverdasın? EğerXigenon'da Orc olmayı düşünüyorsanız vazgeçin. Ben Human olmayı düşünüyorum. Emin olun Humanlar Orclar'dan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ares te o ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aress server burda orc olmak mantıklı cz de bosslar onların zaten gerci cz orclarında xD ama warda paso humanlar basıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 CeeK : Size bildigim kadariyla daha dogrusu tahmin ettigim kadariyla soyleyim Bu scrool trade ile yada merchant açamazsınız Buy Dediginiz andan itibaren nation değiştiriyorsunuz Blance hatasına gelince elmorad castleye git clandan mlandan cık ondan sonra buy de olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 endless gel gel gel :Dbak mageim tekrar orc XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 gelcem kanka valla samimi oldugum herkez orc ben human olmuyo :P bekleyin beni poli pico xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bende orc oluyorum cypher ahalisine duyrulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 karus olmak iyidir ruhu rahatlatır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 IsLaK gel Leyn BizDe Olalım ne De Olsa Bende Helmet aldım xD Abi Püskülden SıKıldım biRas Boynuz takalım O.o SrLanceloT lvl; 63 Nps; 16xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 nation transferi el morad dan karusa oluo sadece karusdan el morad a gecirmio almak istedigin zmn serverlarin dengesi bla bla sbisiler sacmalio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Cypher da İzmir,Angelus Orc olmuş diye duydum hatta Heaven a girmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar