iesquire Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Arkadaşlar bu AQ olayını bi anlatsanız. ben pek anlayamadım. bi video izledim biraz yazı okudum ama. kapıları açmak için bişeyler bağışladık vendorlara kapılar açıldı dendi. ne değişti nasıl girilir buraya yolu yordamı nedir şöyle bi aydınlatsanız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bende pek anlayamamıştım ama wowturk.com'da bununla ilgili bir yazı var galiba... emin değilim pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Silithusa git, güneye doğru yolu takip et. AQ kapılarına geldiğinde iki instance girişi var, biri AQ40, biri de AQ20 için. Sanırım soldaki 20 men olanı, oraya gir, girişteki dev böceğimsi gladiatorler 4,5K critleyip öldürsünler seni, "güzelmiş" de adam toplayıp geri git. Özeti budur eheh. Yalnız şapşahane itemlar koymuş blizz oraa, 20de var mı bilmiyorum ama arada AH da imba gunlar falan görüorum 400-500g a satılan. Şık olmuş droplar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Official Realmlerde oynuyorsun değil mi? Ahn'Qiraj'ın kapılarını açmak için 1 dizi görev ve bir sürü bağış yapılıyor. Yeterli bağış toplanınca kapıların açılmasına hak kazanıyor o realm. Silithusta bulunan bir görev dizisini takip ederek bazı oyuncular Bir scepter yapıyorlar bu scepter AQ'ın kapısını açacak olan gong'u çalmak için gerekli olan alet. Gong çalınınca birsürü mob summon oluyor filan. Kapılar bir kez açıldığı zaman tekrar kapanmıyorlar en azından blizzard kapatmayı düşünmediği sürece açık kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 önce bwl denilen yerin bi altini üstüne getirmen lazim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 AQ20 daha çok mc tecrübesi olan guildleri tatmin eder ama aq40'a daha girmedim. AQ20'de bana eğlenceli geliyor. Özellikle o Bufu çok zevkli elim sende oynuyorsun resmen orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 AQ20 de ne buffı var yav? Ayamis dahil hiçbirinde özel bi buff hatırlamıyorum. Son bossa gelemedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Buff değil varya yumurtalı boss Buru mu bufu mu ne :) Adını hatırlamıyorum şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ha oke hehehe bende onu çok seviyorum yani sakin sakin en keyifli boss bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar