Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahn'Qiraj Olayı

iesquire

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu AQ olayını bi anlatsanız. ben pek anlayamadım. bi video izledim biraz yazı okudum ama. kapıları açmak için bişeyler bağışladık vendorlara kapılar açıldı dendi. ne değişti nasıl girilir buraya yolu yordamı nedir şöyle bi aydınlatsanız beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Silithusa git, güneye doğru yolu takip et. AQ kapılarına geldiğinde iki instance girişi var, biri AQ40, biri de AQ20 için. Sanırım soldaki 20 men olanı, oraya gir, girişteki dev böceğimsi gladiatorler 4,5K critleyip öldürsünler seni, "güzelmiş" de adam toplayıp geri git.

Özeti budur eheh.

Yalnız şapşahane itemlar koymuş blizz oraa, 20de var mı bilmiyorum ama arada AH da imba gunlar falan görüorum 400-500g a satılan. Şık olmuş droplar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Official Realmlerde oynuyorsun değil mi?

Ahn'Qiraj'ın kapılarını açmak için 1 dizi görev ve bir sürü bağış yapılıyor. Yeterli bağış toplanınca kapıların açılmasına hak kazanıyor o realm. Silithusta bulunan bir görev dizisini takip ederek bazı oyuncular Bir scepter yapıyorlar bu scepter AQ'ın kapısını açacak olan gong'u çalmak için gerekli olan alet. Gong çalınınca birsürü mob summon oluyor filan. Kapılar bir kez açıldığı zaman tekrar kapanmıyorlar en azından blizzard kapatmayı düşünmediği sürece açık kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...