Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bir belediye otobüsü yolculugunda yaşanmıştır otobüse binen orta yaşlı bir kadın; -şöför bey biletim yok kusura bakmayın indiğim yerden alıp atabilir miyim? -tabi olur hanımefendi ama isterseniz bir de yolculara sorun kadın yolculara döner; -kusura bakmayın biletim yok da indiğim yerden alıp atabilir miyim?
Th0r Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ehueuhe Kentkart olayı güzelmiş, şöförü zekasından dolayı tebrik etmek lazım :) Sanırım artık cüzdanımdaki zinciri çıkarmam gerekiyo o_o
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 :) gercekten süperlermiş .. Benim hatırladıkca koptuğum bişi daha var sanırım arklardan birinin basına gelmişti Birgün minübüste gidiyor . icersi tıklım tıklım oturan adamlardan biri bir kadına yer verirken yaslı kadın ayağına basmıs adamında ayağında nasır :) o acıyla a.qdun teyzeee die bağırmıs bunu duyan söför dönüp adama kadınla ne bicim konucuon lan y...m demiş
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 mc ve burgerde ya tabuklu yiyorum yada boşaltım işini hallediorum.
Öne çıkan mesajlar