Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enion Vs Ib

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kılıc sana katiliorum bana +10 horn crossbow verseler yine kullanmam ne o ole tabanca gibi :)=
bence en guseli cb ateşli ateşli yanıo bide chitin giyeceksin ama orc olacan sarı sarı zuper oluyor
Mesaj tarihi:
Marlo Itemlerin Tipine ßakarak Item Secilmez HAklısın.. Mesela +10 Sb Yi ßüyük ßir Zevkle Kullaniyordum.. +6 Shell Giymektense +7 Chitin Giymeyi Tercih Ederim .Vs.. ama HornX istisna.. Attackı Ne Olursa Olsun O Şeyi Kullanmam..
Mesaj tarihi:
avantaj olarak söyleyebileceğim tek şey eğer aynı derecede enion ve iron bow unuz varsa, size tank giren bir assasin veya warriora karşı en etkili silahınız enion olacaktır. Dibinizdeki eleman size combo yaparken sizin arrow showerınız onu kitleyecek stun etkisi yapacaktır. Denemenizi tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
bir tarafımızdan uyduruyor değilim.
CZ de ib ile dolaşırım ama eğer rogue ile karşılaşırsam eniona geçerim. lightning damage i küçümsemeyin. +6 da 80 lr var ve verdiğiniz ortalama 750-1000 damage de o bahsettiğim stun etkisini göstermekte
bilginize
Mesaj tarihi:
anlama kıtlığı olanlarınız var ise özel rehabilitasyon ünitelerine gitmelerini öneririm.
burada stun la sadece lightning damage in rakibi hareketsiz bırakması durumuna bir benzetme yapılmıştır. hala kıtlık çekenler var ise daha ayrıntılı bilgi için PM atabilirler.

(lr nin ld nin ne olduğunu açıkladığın için teşekkürler ama anlayışı kıt kişiler olduğunu göz ardı ederek yazılmıştı o yazı. o nedenle lr değil LD olarak düzeltiyorum o kısmı)
Mesaj tarihi:
enion bow la rakibi stun (lightning damage in rakibi hareketsiz bırakması durumu) edemezsin bu kadar net... ederim diyen gitsin video ceksin görelim tamam diyelim
Mesaj tarihi:
Zamanında Bilinç abi ye

Chitin bow mu alsam iron bow mu die sormuştum laf arasında verdiği cewp

Chitin bow sadece goruntu .....
  • Yeni Oluştur...