sertur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arkadaşlar yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. wow için nasıl bir ekran kartı olmalı ya da gücü nasıl olmalı sorunsuz oynayabilmem için? laptopta wow oynayan arkadaşlar konu ile ilgili beni aydınlatırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ati mobility radeon 9000 var benimkinde, oyanabiliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Eğer rahat wow oynamak istiyorsan ram çok önemli laptopda. 1gb+ yeterli olur bence. Ekran kartı dersen, o kadar iyi birşeye ihtiyacın yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 aqulia, o ekran kartının mobility teknolojisine sahip olanını koyuyolar laptoplara. ya sen ortanın biraz üstü ayarda bi laptop al. mesela benimki compaq nx8220 bi de 1 gb ram eklet. 1,5 ram. hiç bişi olmaz. ekran kartı wowun efektlerini göstercek kadar ii olsun ki atinin kiler iyidir. gerisi ram. if ye mi gittin ram, kuşa mı bindin ram, ekran ayarlarını yükselttin lag mı oldu ram. her derde devam ram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 laptop ısınma problemi yokmu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 düzgün marka alırsan ısınma olmaz benim hp wow-eq-eq2 ve ddo oynattı şimdiye kadar hiç de kasılmadı 16 saat oturup oynamışlıım var hayvanlık edip :D olmadı 50milyona falan deck'ler war ama ben tavsiye etmiorum nedense garip gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 mobility dedim zaten, ayrica toshiba alma, kisin odayi laptopla isitiyorum, ericek yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ASUS A6V de oynuyodum ben çok rahat, 1GB ram 6200 ekran kartı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Toshiba 1.5 centrino, 512 ram Gforce 5200 le minimum detail de oynayabiliyorum, instancelarda sorun olmuyor ama Ironforge da bankaya gitmek 4-5 dakika alıyor fpslagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eğer yüksek özellikli bir laptop almassan, wow oynayamazsın veya çok verim alamazsın diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 1gb ram x300 le gayet kaliteli grafiklerle oynuyorum . ram i 1 gb tutta ekran karti o kadarda onemli degil aslinda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Rami yuksek tutup dusuk çözünürlükte rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amethy Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Toshiba m 60-161 x700 ekran kartı ve 1.5 gb ram ile full oynayabiliyorum ve hiç biryerde takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Laptop un rezilliği ufak ekranı abi ct raidden 40 kişinin barını cıkarıcan scale ları minicik yapıcan ki ekrana sıgıcak minicik yaptınmıda ne isim okunuyor ne debuff gorunuyor.Ardından titan paneldir fln sct tir kurucan fps dusuk oldumu fln fln çile ya laptop ama 17 inc 2 gb ram + min 9600xt ayarında bi laptop ise lafım yok.Desktop al bence oyun oynuyacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 realmoste katılmıyorum. istersen bir ss mi koyayım. gayet güzel görülsün. compaqnx8220, 1,5gb ram, ati mobility radeon x600. ekran 15'4 mü ne işte. wide screen. gayette güzel. tek derdim o eski 17'' günlerdeki gibi kamerayı çok uzaklara çekip adamı çekirge gibi görememek. http://i35.photobucket.com/albums/d160/muzcu/WoWScrnShot_031606_000613.jpg not: 1. hava atmak için maç ss'si koymadım 2. "lan afk mı yaptılar size ilk defa da kral sandın kendini hemen ss aldın" değil, gm olana kadar bütün maçların ssleri alıyorum, günlük gibi bişi yayınlamak istiyorum gm olduktan sonra :) (boş bardağa boş kulp gibi bişi oldu bu, yani wow boş, honor faqarm ondan da boş, ona günlük yapmak tam boşluk :)) 3. yazılar süper okunuyor ama jpg formata dökünce kötü oldu. 4. bu arada ben bazen yazıları minnacığa alıom. 10pt ye getiriom gene okunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 dell lat. d600, 1gb RAM, ati mobility radeon 9000le bır sene oynadım. ewt oynanabilir ama su an evıme yenı aldıgım 19" +2gb ram athlon + 6600gt ile oyuna gırınce gordumki oynamıyormusum :) sımdı laptoptan actıgımda ascii mode gıbı gelıoyr... ha bu arada muzcu her ssden bahsedısınde hava atmak ıcın koymuorum vs vs dıorsun , anladık hava atmak ıstemedıgını 10'la ama herseferinde yazmanın manasını cozebılmıs degılız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya ne bilim işte :D belki de atmıom atmıom dierek atmaya çalışıyorumdur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 öncelikle cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim bende gerek etrafımdan aldığım tavsiyeler, gerek sizin yazdıklarınız doğrultusunda şu laptop'a karar verdim. biraz tuzlu ama bana rahat wow oynatsın o önemli...sonuç olarak madem para veriyoz işe yarasın... http://www.empati.com.tr/default.asp?section_id=3&group_id=1&group_name=Notebook&cat_id=123&cat_name=Vaio%20A%20Serisi&prod_id=257&prod_name=Sony%20VGN-A617B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 neden laptop? hadi aldıgın alet orta halli bisey olsa iyi tamam da 1.5 milyar fazla vermek neden? bu arada oha diyorum 17'' ekran ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 17 inch. 17inches. 17'' diye felan yazılmıo mu bu meret. ha yazılmıosa bilmiom, anlayın işte. o kadar da "bilgisayar mühendisi" değilim :D hoş, onnar da format atmayı bilmiolar daha ama :D edit: hee bana demiomuş, orda 17'' yazmışlar özelliklere de, ona diomuş :) hacım, ii makına bulmuşun. yazın bunnar daha pahalıydı ya :( kap iyidir bu. ula bunun yanına 400ytlye felan bi de 1gb daha çaksan buna deli olur. tabi mouse, ses sistemi, kamera cart curt da var :D [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 02:38 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 inchin bilg muhle ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 alakası yok tabi -.- gece gece neden yüklendin sen şimdi bana ya hehe. tamam sustum daha konuşmuom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 neden laptop? çünkü yurtdışına çıkıyorum ve uzun bir sürede orada çalışacağım. burdaki bilgisayarımı oraya götürmem zor. ordan bir bilgisayar alabilirim ama geri dönerkende onu buraya getirmem daha zor. en iyisi laptop diye düşündüm ben sırtımda taşırım.yurtdışından al diyenler de oldu ama birincisi yurtdışında türkçe klavye bulamam ikincisi de taksitle almak istiyorum v.s. işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Alıcaksan düzgün bişi al almışken.Bende okulun verdiği sözde p4 1.4 512ram zart zurt bi casper var,nankörlük etmim oyuna girebiliyorum da geri kalan kısmı işkence olarak geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Laptop da f/p arıosanız Monster marka laptoplar var ilk cıktıgında gerçekten inanılmaz uygun fiyatlardaydı şimdi onlarda biraz zam yaptı gerçi bana gore fiyat performans bakımından hala en iisi . http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=ND570N20S0 Bu aletle wow u full details oynayabilirsiniz, yine yuksek performans alabilceğiniz daha uygun fiyatlı modelleri de var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar