Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda Ders Dışında Napılır ???

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

Şey Ben Sizin Geniş kültürünüzden yararlanıp okul zamanlarımı daha eğlenceli hale getirmek istiyom Lise Hazırlık Bitti 1 e gidicem ve Bilgisayar bölümü okuyorum Atölye Dersim Bilgisayar deel 4 ders bilgisayar dersim bilgisayar derslerinde muhtemelen öğretmenle dalaga geçiçeğime benziyo hah esas konu Okulda ders içinde veya dışında başka neler yapılır anılarınızı filanda yazarsanız sevinirim örneğin biz derste Sandalyelerin Arkasına Asılı olan çantalardan birini alıp Sınıftaki dolabın arkasına atardık elden ele hoş olurdu bunun gibi şeyler ... eheheh muzurluk işte elde deel naapcan hade cevap bekliom[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind

Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

him...ben ne zaman muzurlukla ugrassam basimda patladi ama siranin o kitap neyim koyulan kisminin altini alip tebe$irle cizerim,doldururum iyice orayi,birisi oturup pantolonunu oraya surtunce..:)
bunu pek farkeden olmuyor :p[hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

abi aklına gelebilecek herşey yapılır.sana kalmış.

bak yukarda bi arama bölümü var oraya bi "okul" diye yazsan aratsan olay bitecek.hemde araştırmacı ruhunu geliştirmiş olacaksın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

YAU Yukarda belirmişmiyim Lise 2 die ehuehue kız gözetle cart curt dion 24 kişilik pardon 25 kişilik bi sınıfız 9 tane kız var adam gibi gözetlencek bi kız olsa size mi sorcam alla alla :)
Peh Be Daha Milli Bile Olamadık Bu Sene İnşallah :)[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind

Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...