Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A.C. Milan - F.C. Barcelona, 94-2006 yıldızlar karması maçı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Albertini futbola veda ediyor, jübilede yıldızlar geçidi...
Avrupa'nın en büyük kulüpleri, Milan ve Barcelona bu akşam futbol dünyasının en başarılı yıldızlarından birisi, Demetrio Albertini için karşı karşıya geliyor.
Albertini bu akşam Milan ile Barcelona arasında oynanacak gösteri maçıyla futbol kariyerine nokta koyacak. Geceye katılacak isimler sadece bu iki takımın dünya çapında yıldızları Ronaldinho, Messi, Eto'o, Shevchenko, Seedorf vs. ile sınırlı değil.
Takımların şu anki yıldızları sadece ikinci yarıda sahada olacak. İlk 45 dakikada sahaya çıkacak isimler ise Albertini'nin ifadesiyle, 'bizleri 1994 Şampiyon Kulüpler Kupası finaline götürecek'. Jübile maçında forma giyeceğini açıklayan yıldızların listesi futbol nostaljisini sevenlere unutulmaz bir gece yaşatacak cinsten. Listede kimler yok ki...
Van Basten, Rijkaard, Gullit, Baresi, Donadoni, Zubizarreta, Simone, Papin, Laudrup, Boban, Stoichkov, Tasotti... Futbol tarihine mal olmuş bu isimlerin mücadelesi 22.15'ten itibaren Star'dan naklen yayımlanacak.

Ufak bir not: Sahada 8 adet altın top ödüllü oyuncu olacak: Van Basten, Gullit, Weah, Ronaldinho, Schevchenko, Pappin, Stoichkov, Baggio...

Michael Laudrup sakatlığı sebebiyle, Romario Brezilya'da aktif futbola devam ettiğinden, Ronald Koeman ise Benfica'nın teknik direktör olduğundan katılamayacak olan yıldızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şu eski Milan kadrosunu al bu yaşıyla başıyla koy Türkiye ligine Emeklispor diye, adamlar şampiyon olmazlarsa ben de nolim.

Hele o Van Basten'in golü neydi yahu?

Yavaş ve temposu düşük maçtı, ama adamların her hareketindeki her düşüncesindeki kalite, her ortalarındaki ustalık, paslarındaki incelik, kısaca herşeyleriyle adamlar "Hala benim gibisi gelmedi, gelmemiş olabilir, bir zamanlar bu hareketlerin üzerine o anki halimle neler yapardım siz düşünün" diyorlar.

Çok güzel bir 40dk ydı ilk yarı... Ama Barcelona eskileri sönük kaldı. Romario'yu aradı gözler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...