Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Albertini futbola veda ediyor, jübilede yıldızlar geçidi... Avrupa'nın en büyük kulüpleri, Milan ve Barcelona bu akşam futbol dünyasının en başarılı yıldızlarından birisi, Demetrio Albertini için karşı karşıya geliyor. Albertini bu akşam Milan ile Barcelona arasında oynanacak gösteri maçıyla futbol kariyerine nokta koyacak. Geceye katılacak isimler sadece bu iki takımın dünya çapında yıldızları Ronaldinho, Messi, Eto'o, Shevchenko, Seedorf vs. ile sınırlı değil. Takımların şu anki yıldızları sadece ikinci yarıda sahada olacak. İlk 45 dakikada sahaya çıkacak isimler ise Albertini'nin ifadesiyle, 'bizleri 1994 Şampiyon Kulüpler Kupası finaline götürecek'. Jübile maçında forma giyeceğini açıklayan yıldızların listesi futbol nostaljisini sevenlere unutulmaz bir gece yaşatacak cinsten. Listede kimler yok ki... Van Basten, Rijkaard, Gullit, Baresi, Donadoni, Zubizarreta, Simone, Papin, Laudrup, Boban, Stoichkov, Tasotti... Futbol tarihine mal olmuş bu isimlerin mücadelesi 22.15'ten itibaren Star'dan naklen yayımlanacak. ******** Ufak bir not: Sahada 8 adet altın top ödüllü oyuncu olacak: Van Basten, Gullit, Weah, Ronaldinho, Schevchenko, Pappin, Stoichkov, Baggio... Michael Laudrup sakatlığı sebebiyle, Romario Brezilya'da aktif futbola devam ettiğinden, Ronald Koeman ise Benfica'nın teknik direktör olduğundan katılamayacak olan yıldızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/15/son/sonspo08.asp Kaynak isteyenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 allaaaaah süper. bu arada weah ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 güzel maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 oha Van basten ilah sscb attığı gol gibi bir tane daha yazsa bugün ama zor artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 wayyy bea g.weah bi ara ne adamdı ya güzel mac olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Siyah inci Weah..Biterim ya ekol adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ooha çok kral kadro, izlemek lazımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 harbiden weah kraldi , direk izlenir o adam icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 maç çok yavaştı.tabi hırsta olmıyınca mücadelede olmuyo:).ama goller güzeldi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Albertini ağlatmalı frikik golü attı harbiden.Baraj hafiften sağa kaydı da o kadar olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yanlız şu eski Milan kadrosunu al bu yaşıyla başıyla koy Türkiye ligine Emeklispor diye, adamlar şampiyon olmazlarsa ben de nolim. Hele o Van Basten'in golü neydi yahu? Yavaş ve temposu düşük maçtı, ama adamların her hareketindeki her düşüncesindeki kalite, her ortalarındaki ustalık, paslarındaki incelik, kısaca herşeyleriyle adamlar "Hala benim gibisi gelmedi, gelmemiş olabilir, bir zamanlar bu hareketlerin üzerine o anki halimle neler yapardım siz düşünün" diyorlar. Çok güzel bir 40dk ydı ilk yarı... Ama Barcelona eskileri sönük kaldı. Romario'yu aradı gözler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 abi sunucu sabri ugan yıktı beni ya basten golu attıktan sonra herif birden bagırdı ''kalkın ayagı'' diye oldüm ya bide gulit sacları kestirmiş acaip karizma olmuş ilk yarısı süperdi macın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ilk yarıyı izledim sace. hastayım malesef 2. yarıyı izleyemedim :( kaç kaç bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 3-2milan aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 gerçi oyunu dengelemek için çok kastılar. Önce milan yaşına başına bakmadan hala ortalığı duman eden ve bıraksalar heralde 7-8 gol atacak Van Basten'i 14.dk da çıkardı, ardından da barca genç oyuncuları birer birer oyuna sokmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 van basteni neden cikarirsin anlamadimki. adam show yapacak belli birak oynasin 10 dakka daha hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar