Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bir anlık sıkıntı sonucu hunterı BM specced yapmıştım ama baydım :) Şimdi eski talentlerimi hatırlamıyorum ama PvEde max damage vermek üzerine kurulu oldugunu hatırlıyorum o kadar :) Şöyle yanar dönerli bi talenti olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 En Güzel talent kendi ihtiyaçlarını karşılayan talenttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 abso da onu soruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Neyse böyle bişiye karar verdim artık :) Marksmanship Talents - 21 points Improved Concussive Shot - rank 5/5 Improved Hunter's Mark - rank 1/5 Lethal Shots - rank 5/5 Aimed Shot - rank 1/1 Hawk Eye - rank 3/3 Mortal Shots - rank 5/5 Scatter Shot - rank 1/1 Survival Talents - 30 points Monster Slaying - rank 2/3 Humanoid Slaying - rank 3/3 Deflection - rank 2/5 Savage Strikes - rank 2/2 Improved Wing Clip - rank 3/5 Survivalist - rank 5/5 Deterrence - rank 1/1 Surefooted - rank 3/3 Killer Instinct - rank 3/3 Counterattack - rank 1/1 Lightning Reflexes - rank 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bende farklı başlık açmadan sorayım ozaman. Ben instance manyağı nooob bir hunterım. Ne tür bir talen önerirsiniz? Olaydan fazla anlamadığım için süper baba Abso' nun PvE den kastettiği şeyi bilmiyorum aynı şeymi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sadece pve düsünüyorsan hunter's mark > concussive degil mi? yani sdece eski talentlari biliyorum 1.7 öncesini, ondan fazla yorum yapmiyim da o gözüme batti bi tek : ) @Greeny : PvE=Player versus Environment oldugundan evet senin aradigin da absonun aradigi template : ) [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:52 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Survival gitmemin sebebi baya bi damage artışı ve crit artışı ile beraber en sondaki %15 agility bonusu yoksa gönül ister elbette hunter's mark türevlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Marksmanship Talents - 21 point(s) Efficiency - rank 5/5 Improved Hunter's Mark - rank 1/5 Lethal Shots - rank 5/5 Aimed Shot - rank 1/1 Hawk Eye - rank 3/3 Mortal Shots - rank 5/5 Scatter Shot - rank 1/1 Survival Talents - 30 point(s) Monster Slaying - rank 2/3 Humanoid Slaying - rank 3/3 Deflection - rank 3/5 Savage Strikes - rank 2/2 Improved Wing Clip - rank 2/5 Survivalist - rank 5/5 Deterrence - rank 1/1 Surefooted - rank 3/3 Killer Instinct - rank 3/3 Counterattack - rank 1/1 Lightning Reflexes - rank 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 PvE de çok çok işlevli olmadığını kaul ediyorum ama, PvP için açık söylüyorum yemişim scatterı, wyvern al derim =] Inanılmaz faydalı oluyor outdoorda, BGlarda da özellikle ABde. Ben keyifle kullanıyorum açıkçası, scatterı bıraktığıma pişman oluyorum tecrübeli bir mage frot novayı takiben dz uma girince ama yine de memnunum ws imden. PvE de ek işlevli değil çünkü genelde solo takılmıyorsun, ama ben şimdi priest yetiştiriorum bir tane lvl 25 daha, arada onunla stockademiş SMmiş yapıyorum başbaşa, faydalı oluyor oralarda priestim deli aggro çektiği için. ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 scattersiz hunter gg hunterdir oldurmesi basit cp`sini almasi hostur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 0/21/30 yada 5/31/15 pve için en uygun talantler sanırım, ama 0/21/30 tier 1 varsa üzerinde iyi oluyor çünkü yüksek agilitin olunca lighting refleks, auranın verdiği atak powerı geçebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 agility in itemlerin ile 370 imi ne gecmedikce true shot aura nin verdigi AP lighting reflexes dan fazla kısaca high end bir huntersan tier 1 setlerin henuz tamam degilse (yeterli agility yok ise) black dragonscale set düzüp üstüne 31 marksmanship patlatip AP nin dibine vurup essekler gibi damage verebilirsin -core marksmanship gun- ile. (autoshot ortalama dmg si 400 crit ortalamasi 700 aimed+multi kombinesi ortalama damage 1200 crit ortalamasi 2300-2500 oluyor) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 10:06 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar