ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 STAR'da saat 04:00'da maç başlicak. Kaçırmayın derim :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Tyson 3 en fazla 4 roundda bitirir diyorum[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ama diğer adamda sağlam yani; 26 maç, 24ünü almış, 1inde kaybetmiş, 1inde berabere kalmış. 17KO az deil hani :) Clifford Etienne[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ama işte mike tyson faktörü var olayda.. hoş adamın napacağı belli olmuyo ya neyse..[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe feci heyecanlandım valla süper maç olcak. Tyson - Lewis maçında Tyson alıcak diyodum ama bi kere bile etkili bişi yapamadı mike.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi ya ama ya.... [Bu mesaj Ahmetboy tarafından 22 Şubat 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 izlicem bende bakam tyson netcek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 e okadar bekledik uyumadık 1 dakakda bitti lam bu tyson a gıcık oluyorum be hiç uğraşmadı 1 sağ kroşe adamı serdi yere[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 euhuehehu oyle abi, orda ozellikle Tyson'in maclarinda binlerce dolara onden bilet aliyo seyirciler, ilk round bitmeden nakavt ne anladim ben boyle "spor" karsilasmasindan...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol ya o aksam onden bilet alanlara acidim ben de hakkaten.. tyson maci diil ondan onceki mac ilk round bitmeden bitti ondan onceki de 3. bitmeden mi ne bitti ehaha yazik walla..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 o aksam dediim dun aksam tabi.. kafam karisti nese.. bu sabah mi diim ? ewt bu sbah.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 aa harbi he ne saçma iş sen o kadar bilet al hop diye bitsin maç bööö gidilmez bu boks karşılaşmalarına eauh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ya bıze nedemelı.Sabah 6 ya kadar bekle 3 macta toplam 2 dk da bıtsın.Tyson zaten hayvan.Barı seyırcıyı dusun be adam :) .Adam bır koydu herıfın kafasında kesın sımsekler caktı.Seyırcıyle kavga ettı sonra.E tabı tysona gucu yetmedı :) Delıkanlıysa o artıstlıgı tysona yapsaydı.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 birde tysonin halini dusunun herif lewise yenildikten sonra hincini cikarmak icin evire cevire döverim diye hayallerken ilk yumrukta elinde kaldi bi yumruk daha atamadim diye kendini parcaliyordur kesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yanlız bı gercek var Tyson hayvanın tekı.Allah karsıma cıkartmasın.Ropartaj yapan adamın ellerı tıtrıyordu be.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 attıgı yumruk çok feci idi ama etienne kafasını soal çeviriyordu o sağdan vurunca herifin boynu döndü çenesi dağıldı falan boğa çarpsa bukadar kötü olmaz ha burdan çıkardıgımız sonuc tyson ın her maçını izlemicez, karşısına çok baba birisi çıkarsa izlenebilir ama 1 dakikalık maç izlice diye sabahın 6 sına kadar ayakta durmak akla aykırı :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tyson rulz :) Bi de Lewis'i indirecekti tam olacaktı aslında.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bizim sinan samil'in tyson ile karsilasma ihtimali var midir ? varsa nasildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: -Apex-, 24 Şubat 2003 17:50 tarihinde demiş ki: bizim sinan samil'in tyson ile karsilasma ihtimali var midir ? varsa nasildir ? hmm tamamen organizasyona bağlı. biri Avrupa federasyonlarına bağlı diğeri Amerika. bildiğim kadarı ile zor.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 zaten alamazdi demiyorum ama nakavt feci sansa idi, yetenek de degildi guc de degildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bnm bildigim sinan ın tyson la karsılasması imkansız gibi cunku amatör statüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 mmmm şike kokuyo...mmmm lezzettliiiii...mmmm :-O[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 nereye kaçıyorsun ufacık ringte ? lol ben lewis vs tyson maçını çok sevmiştim maymun olmuştu tyson adamın dibine giremedi bir türlü sonlarda aldığı darbelerden aptallamaya başladı garip bakıodu eheh ve yığıldı.[hline]Without hesitation, he grabs a large metallic container and unscrews the cap.Liquid instantly drenches the man as te smell of gasoline permeates the area. He has prepared himself for this destiny. As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 tyson zaten röportajda maçı para için yaptım dedi, lewis le tekrar maç yapcıakmısınız dediler oda şuan yapamam tam olarka hazır değilim dedi. Maçı satma değilde nede olsa etienne kaybedecegini bildigi için ilk rounda bi okkalı yumruk yedi (bilerek olabilir) sonrada kalkmadı ama yumruk çok sağlamdı dikkat ederseniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 arcane abi lewisin alacağı belliydi lewis tysondan cok daha uzun ve kolları ile yaklaştırmadı ztn tysonı. 1 etkili vuruş bile yapamadı tyson o maçta. ama yinede tyson rulz.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar