Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper karşılaşma: Mike Tyson vs. C Etienne @ STAR

ivan

Öne çıkan mesajlar

euhuehehu oyle abi, orda ozellikle Tyson'in maclarinda binlerce dolara onden bilet aliyo seyirciler, ilk round bitmeden nakavt ne anladim ben boyle "spor" karsilasmasindan...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bıze nedemelı.Sabah 6 ya kadar bekle 3 macta toplam 2 dk da bıtsın.Tyson zaten hayvan.Barı seyırcıyı dusun be adam :) .Adam bır koydu herıfın kafasında kesın sımsekler caktı.Seyırcıyle kavga ettı sonra.E tabı tysona gucu yetmedı :) Delıkanlıysa o artıstlıgı tysona yapsaydı.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
attıgı yumruk çok feci idi ama etienne kafasını soal çeviriyordu o sağdan vurunca herifin boynu döndü çenesi dağıldı falan
boğa çarpsa bukadar kötü olmaz ha
burdan çıkardıgımız sonuc tyson ın her maçını izlemicez, karşısına çok baba birisi çıkarsa izlenebilir ama 1 dakikalık maç izlice diye sabahın 6 sına kadar ayakta durmak akla aykırı
:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 24 Şubat 2003 17:50 tarihinde demiş ki:
bizim sinan samil'in tyson ile karsilasma ihtimali var midir ? varsa nasildir ?

hmm tamamen organizasyona bağlı. biri Avrupa federasyonlarına bağlı diğeri Amerika. bildiğim kadarı ile zor.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

nereye kaçıyorsun ufacık ringte ?
lol

ben lewis vs tyson maçını çok sevmiştim
maymun olmuştu tyson
adamın dibine giremedi bir türlü
sonlarda aldığı darbelerden aptallamaya başladı garip bakıodu eheh ve yığıldı.[hline]Without hesitation, he grabs a large metallic container and unscrews the cap.Liquid instantly drenches the man as te smell of gasoline permeates the area. He has prepared himself for this destiny. As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words:
"I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !".

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tyson zaten röportajda maçı para için yaptım dedi, lewis le tekrar maç yapcıakmısınız dediler oda şuan yapamam tam olarka hazır değilim dedi. Maçı satma değilde nede olsa etienne kaybedecegini bildigi için ilk rounda bi okkalı yumruk yedi (bilerek olabilir) sonrada kalkmadı
ama yumruk çok sağlamdı dikkat ederseniz[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...