Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+2.5 Yaşlanmışım Hissiyatı Oysaki Daha Gencim :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2,5 sene neler deişmiş hislerim düşüncelerim dinlediklerim hepsi farklılaşmış büyümek,pişmek diğer bir deyişle olgunlaşmak bu olsa gerek. Eski cdleri karıştırırken birisi dikkatimi çekti içine sphere çekip üstünede bi güsel mp3üydü programıydı falan bissürü biişler koymuştum. iyikide yapmışım :D Şimdi dinnerken beni aldı zamanın lise gencisine çeviriverdi. Böle amanın adam oldum diye yazmıyorum bu yazıyı. Çok özledim o günneri. Okuldaki yüzleri Hep güveneceğin kavga etsende site site aynı sınıfta oturmak zorunda olduğun adamları. Bilmemkaçyıldır tanıdığın asla seni satmıcakları... Eşşek öldü ortaklık bozuldu gibi olur ya hani aynen öle şimdi hepsi farklı bi yerde daıldılar. Görüşmüyomuyuz görüşüyoruz ama nerde o eski sırada diz çürütmeler dersteki geyikler anca kafanı şişiren proflar var şimdi. Şikayetcimiyim değilim ama ossun o zamanlar bi başkaymış aşklar kızlar kardeşlikler küslükler falan hepsi çok içtenmiş rol kesebilen yokmuş meğersem. Peki ne olduda yazıyorum hayat bana kazıkmı attı yoooo alakası yok çok öle mutlu olmasamda genede iyiyim. Yazının Amacısımı ne? Lisedekilere sesleniyorum her anın tadını çıkarın ne diyim. Kız arkadaşınızı dershanenizi bile ihmal etmeyin boşvermeyin sakın devam yaşayın. Dahada yaşlandıkça dahada saçmalıcam ben heralde gecenin akışı öle bi hale soktuki beni böle bi yazı yazdım. Şimdi çıkar burda abiler ablalar salak adam en şaşalı dönemi yaşıyosunda haberin yok der dorudur ne diyim :D.
Siz ister üniverzteli olmuşta dötü beş karış havalarda diyin isterseniz deli diyin ama zamanın tadını çıkarın.
Herkeşe Mutlu Mesut Flashbackler inşallah...
Mesaj tarihi:
heheh ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Çooooook eğlenceli bi lise hayatım olmadı ama yine de en ufak şeyler tatlı bir anı olarak kalıyor, özlüyo insan.

Aman diyim, 15 sene sonra "bugün" ü özliicez. Dur dolu dolu yaşiyiim şu anı =D
Mesaj tarihi:
lise acaip guseldi daha yeni bitmis olmasina ragmen yeterince yasayamadim gibi gelio o anlari.... neyse murtazanin dedigi gibi ilerde su an icinde bole dememek icin bisiler yapmamis lasim ;p
Mesaj tarihi:
eskiler.haklısın her dönemin bi güzelliği oluo o yüzden pişman olmak saçma,sende böle düşünüosun.
ama lisede satılmıo arklar ve hala görüşüorum 5 snedr elemanlarla.ve hala kara günlerimde yanımdalar.okulumdan nefret ediodum ama sırf o insanları tanımak için o okula katlanabilirdim.
kız olaylarından nedense bıktım,bıktıranda lisemdir heralde.
Mesaj tarihi:
hakkaten insan o ortamı kaybedince anlıyo değerini.. zaten herşey için geçerli değilmi bu, kaybedince anlıyoruz herşeyin değerini...
gerçektende kıymetini bilin o gunlerin.. yalnızca o gunlerin diil, her gününüzün kıymetini bilin..
  • Yeni Oluştur...