matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Fikri olan varmi ya? top lam kullanici ne kadar ne kadari kablo internet adsl falan kullaniyor? yarin bir prezentasyon hazirliyacam bulamadim adam gibi yeni istatistik hic bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Belki bu i$ine yarıyabilir. bi kaç kaynak buldum ama hep eski istatislikler. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:06 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 2 sene önceki bir ankette Türkiye'nin sadece %3'unun internet kullanabildiğini tespit etmişlerdi. Şimdi ne durumda bilemiyorum ADSL'in tahmini 5 milyon abonesi vardır. Kablo Net sadece büyük şehirler de olduğu için az üyesi var ama 1 milyon civarinda vardır sanırım Ayrıca uydu vs. ile bağlanan tahmini 500.000 kişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Uydu ile bağlanan 500k kişi olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Eskidendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 daha 1 milyonu bulmamis adsl baglantisi bir tek onu ogrendim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 işlerini doğru yapmadıktan sonra yemişim öle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizde adsl var, yaz 1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ADSL 1.5 milyona, kablo internet 40bin e yaklaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kablo'yu salladım ama ADSL çok var arkadaşlar. Babam Bahçelievler Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı ve onlar sadece şu bir kaç ay önce olan kampanya eşliğinde 50.000 üye aldıklarını söylediler tek müdürlük olarak. Üstüne genel olarakta bir ara 100.000 abonesi vardı bahçelievler müdürlüğünün.Bu da demek oluyor ki 1 milyonun üstünde rahat var üye sayısı hatta daha fazla Orası gerçekten iyi çalışıyor anlaşmalı 2 firma var arızalara bakan vs. Şu an Istanbul'un en sorunsuz ve iyi bölgesiymiş Bahçelievler. edit : Uydu ve KAblo bilmiyorum ama Kablo 50.000 falan vardır sanırım :D en fazla 150.000 çünkü ADSL yüzünden herkes bıraktı gül gibi kablo'yu.Gerçi benim gibiler rahatladı :D güzel güzel internet kullanıyorum Uydu'da çok pahalı o yüzden zenginler kullanıyr :D [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 10:44 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 1,5-2 milyona yakın sadece adsl abonesi olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 2 miyon geçen sonbahar'daydı sanırım. Şu sıralar raha bi 2.5-3 milyon civarinda vardır ADSL'in tek kötü yani alt yapı yok ve sürekli arıza veriyor.Çok hızlı geçildi bu sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar