Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 off ya arkadaşlar :(, müdür yardımcısı tuvalette sigara içerken yakaladı. (mesaj atcaksanız "nie içiyodun be kardeşim" gibi mesajlar atmayın moralim çok bozuk, sigara içmenin zararlı olduğu hakkında vs.. yorumlar yapmayın! (aşada bi akıllı yapmış)) götürdü odasına; sonra konuştu: "insanlıktan anlamıyosunuz vs.. size artık daha farklı şeyler uygulayacaz". verdi telefonu "arayın babanızı" dedi. babam bilmiyodu sigara içtiğimi, bende: "babamın cep telefonu yok, annemi arasam olur mu?" dedim."Hayır" dedi ama annemi aradım ben, babamın cebi yok ayağında. Konuştum, aslında annem sigara içtiğimi biliyor. Hatta bi kere misafirler vardı, onun yanında sigarasından içmiştim, "oo sen içmeyi öğrenmişin" filan espiriler yaptı. Sonra bira içerlerken istemedim koymayın dedim, ama koydular. Buna güvendim, annem çok tepki göstermez dedim ama "ne halt yersen ye, böyle bişey yaptın madem git babanla konuş. ben okula filan gelmem babana söyle o gelsin beni hiç ilgilendirmez" dedi, çok bağırdı ve kızdı. Sonra müdür yardımcısı aldı telefonu ve annemle konuştu. "Eğer okula hemen gelmezseniz oğlunuz hakkında işlem yapacağız" dedi. Sonra bende müdür yardımcısıyla konuştum, bugüne değil velimin yarına gelmesi için ikna ettim. Müdür yardımcı hiçbir numara isim vs almadı. Bende birşey yapmaz diye gözümüzü korkutmak için böyle birşey yapıyordur diye anneme "anne okula gelmene gerek yok babamada söyleme lütfen müdür yardımcısı ile aramızda hallettik biz özür diledim bida olmaması şartıyla affetti bidaki tenefüs yine konuşacağız" dedim. Güvendiğim birşey de eğer yarın müdür yardımcısı gelip nerde baban diye sorarsa, bi abimi ayarlayacaktım ve o babam gibi telefondan konuşacaktı. Sinirli bir şekilde "ben o ahlaksıza cezasını vereceğim, teşekkür ederim hoşgörünüz için" gibi laflar söyleyecekti. Eve geldim, yani bu mesajı yazarken 45 dakka oluyor geleli, 15 dakka sonra annem geldi. 1 saat erken gelmiş oldu eve. "Ne oldu" anne dedim, okuluna gittim müdür yardımcınla konuştum dedi, bu olayın peşini bırakmayacağını söyledi, kurtulduğunu sanmasın demiş. Bu arada okula yeni müdür geldi, sert bir müdür, müdür yardımcısı aynen böyle demiş "biz yıllardır insan gibi davrandık, birşey yapmadık. Yeni müdür geldi herkese ceza vermeye başladı bakın herkes yola geldi. Demek onun gibi olmak gerekiyormuş insanlık yapmamak gerekiyormuş" gibi laflar etti. Ayrıca, babamı da aramışlar(annem diyor). Annem o nedenle gelmiş. Babam anneme "sen git" demiş, "ben gidemicem kötüyüm" demiş zaten şeker hastası babam 290'a çıkmıştı şekeri en son, (normalde 90-115 arası filan). Ama bu belki annemin bana bi daha sigara içmesin diye yaptığı birşey olabilir, yani müdür yardımcısı numaramı, adımı almadı. Babamın cebi okulda kayıtlı değil, çünkü yeni aldı cebini. Müdür yardımcısının babamı arayabilmesi için beni fotomdan bulup okuldaki öğrencilere bakıp iletişim adreslerinden bakması lazım. Babam öğretmen, sonra onun çalıştığı okulu ordaki bilgilerimden bulup o okulun numarasını 118'e sorarak alması lazım. Sonra babamı çağırtıp konuşması lazım. Yani bence babamı aramadı, hala böyle düşünüyorum ben. Bakalım 20 dakka sonra öğrenecez... Tabi anneme gelme dediğim halde gelmesi de ayrı birşey. Off :( Yanımdaki arkadaş da 10. sınıftı. O aramadı zaten, babasını arar gibi yaptı telefonda başka numara çevirdi sonra konuştu babam birazdan gelecek dedi kaytardı. Ben aradım ama o korku ile aklıma gelmedi. Şurada öss'ye 3 ay kala neler yapıyolar, sonra gelip bize insanlık yapıyoruz diyolar. Off of hayat mı bu? ay vana day... (i wanna die...) [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:45 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:48 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İyi olmuş. İçilmicek diyolarsa içmiceksin işte insanlar mecburmu senin dumanını çekmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sigara içmek gereksiz bişi ama içiyosunuz diyede bu kadar korkmayın. alın ailenizi karşınıza anlatın böle böle içiyorum bi sürede içicem, siz söleyin veya sölemeyin. üniversiteye girdikten sonra nasılsa içicem bari öss öncesi stres yapmayın de. sonra git odana. bilemiyorum ben içiyo olsam aileme bu şekilde anlatırdım ve eminim ki dediğim şekilde makul karşılarlardı. tabiki sevinmez ama kabul ederdi. aileler kendi yaptıkları hataları çocukları üzerinde baskı kurarak tatmin yaşamaya çalışırlar, kimi zaman kötü oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Zeytin midir nedir adın, en üstte ne diyorum? Moralim bozuk diyorum. Bak ağzımı bozacam çok sinirli ve çok çökük durumdayım. Sigaranın zararları hakkında içilip içilmemesi gerektiği hakkında yorum yapmayın tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Kib. Sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @ wildpervert Zaten içmemin bir nedeni de öss, bu streste iyi geliyor sigara rahatlatıyor beni. (tabi bu sadece benim için, yoksa siz şimdi bütün össye hazırlananlar sigara içsin o zaman dersiniz!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende akıllı ikiyim. sen her stres oldugunda içeçeksen ehr sigarayla hayatının 5 dk sine elveda demeye dvm et . bu ülke bi gereksiz vatandaştan daha kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tepki verme yetinizi ayar verme yetisi kaplamış sanırm, epifiziniz geri gelir işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hani yorum yapma demişsin, ama bu konuda soyelenebilecek başka soz yok(akilli diye tanımladıgın kişi de cok dogru soylemiş ayrıca, ben içmeyen biri olarak pek bi iğrenirdim okuldayken), madem içeceksin yasak olmayan biyerde iç, okuldan sonra iç ne biliyim, eger ogrenmişlerse de yapacak bişey yok, sonucta davranısın bir cezası olucak. hakettigini bildigini soyle ve verdikleri cezayı kabul et. oss doneminde cok zorlamazlar sanırım ceza olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 içemeye devam et bence. tuallette yakalnmamaya dikkat et. müdür yrd. da boşver hep öyle yapar onlar. takmaya değmezç insanlık yaptıklarını zannediyolar kendilerince. doğru yoldasın sen. hll sana mutlu oldun mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ahh lise heyecanları degerini bil valla sonra su sence kötü olayı bile mumla ararsın.. ayrıca korkma hicbirsey olmaz en fazla uyarı alırsın bide evine kagıt gönderirler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 x'in sigarasiydi yea, bana tutarmisin diye vermisti yea. tanimiyom vallaha yea, a13'den galiba yea. muduru gorunce adim ispiyoncuya cikmasin diye soylemedim yea. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:09 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 olaya farklı açıdan yaklasıyım.bundan sonra bilmiyrum içmeye dewam edicekmisin okulda ama içeceksende kapıda her zaman bi gozcu bulundurmayı ihmal etme. ps: ben içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bizim arkadaşların taktiği varmış lisedeyken en alt katta toplanırmış herkers içen kaç kişiyse artık, birerde gözcü var merdivenlerde. örneğin biri bağırıyo "FF GELİYOO" diye, tipler arkadan kaçıyo. eğer ki aynı anda çift taraftan basarlarsa, en yakın hangisiyse 20-30 kişi hurra diye hocanın üstüne doğru koşturuyo neresine gelirse artık yere mi düşer nolur ezip geçiyolar. öle işte, tabi bunlar sorunlu bi dönem siz denemeyin bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hmm geçmiş olsun. kınama verdilerdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu fix olacak bişi illaki yakalanacaktın lise öğrencisine cazip gelen bazen bu oluyor. eğerki insanların yorumlarını duymak istemiyorsan burda işin ne burası forum insanlar bu thread e istediğini yazar o kadar sinirliysen git kum torbası falan bul gelipde burada klavye delikanlılığı yapıp asarım keserim söverim gibi aptal davranıslarda bulunma. kendini kucultmekten oteye gitmez buradaki insanlar sadece bi taraflarıyla sana guler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yaptığın doğru birşey mi? Değil... Müdürün yerine koy kendini, onun yaptığını yapmaz mıydın? Ben yapardım... İyi olmuş bence, gözün de korkmuş bir güzel işte, bir daha yapmazsın... Ne gibi bi yorum bekliyosun ki şu yukarda anlattıkların için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Topunuz(bir iki tane hariç) kendisini karşındakinin yerine koyamayan, herşeyi kendi açısından bakabilen kısıt görüşlü insanlarsınız (insan?) Her zaman yeter paticikte bi daha böyle şeylere girmeyecem insanlarla birşeyler paylaşmayacam diyodum, ama bu son OLDU! Bir hata yaptım, sizlerle paylaştım. Affedin beni, sizlerden ÖZÜR DİLİYORUM! Sizleri ne kadar az tanımışım... Kilitlenmesini rica ediyorum mümkünse silinsin bu konu. Bidaha bişe paylaşırsam allah belamı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dost acı söyler. Yaptığın iyi bir yanı yok yani ki iyi bir şey seni memnun edecek bir şeyler soyleyebilelim sigara içiyorsun tamam bide bunu okulda içiyosun öss stresi ayağınada kendini haklı çıkarmaya çalı$ıyosun(kendini kandırıyorsun) sigara stresmi alıyor yahu ? bizde össye hazırlanıyoruz ama zararından ba$ka hiç bir $eyi yok bu meretin...sigara özentilikten ba$ka bir $ey değil umarım sende bırakırsın ders olmu$tur belki sana bu olaylar. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 19:19 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İnsanların sana bu tür bir olaydan sonra destek çıkmasını sana moral vermesinimi bekliyordun ? yazık.... Senin istedigin arkadaşlar burada değil sen sahte görüşler istiyorsun kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ah lise aaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu ne ya bu cocuk adam mı öldürdü herkes "ayarcı" olmuş , hatta bazıları öl filan demiş "tmm o zaman senin hiç sigara içen sevdigin yok , varsa onlar ölsün?" eminimki bircok tanıdıgınız sigara içiyodur , buraya yazınca mı suç oluyo anlamadım. hoşgoru biraz... össye 3 ay kala kimsenin seni darlıcanı sanmıyorum , son senen okulda zaten bişi yapıcak olsa yapardı yrn velin gelsin demezdi. 18 yaşında adamsın çekip konuş ailenide bu kdr zor mu? verirse de verir ceza okuldan atıcak hali yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Saol Yeto, aklı başında adam olduğun belli işte. En azından başkasının görüşlerini anlayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yanlış bir şey yaptığını anlaman için iyi bir ders olabilirmiş aslında, ama olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bizim okulda falanmısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar