Takhesis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Basliktan anlasildiği gibi guildwars accountumu satiyorum....Alırken 50 ytl vermistim ve icinde suanda lvl 20 elementalist/necromancer ve lvl 5 yada 6 (tam hatırlamıyorum) monk/mesmer var.... 60 ytl ve üzeri tekliflere açığım... Msn adresimden de irtibat kurabilirsiniz : [email protected] Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 30ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Arkadaşım ilgilendiğin için sağol ancak dediğim gibi 50 ytl verdiğim bir şeyi 50'den düşük bir fiyata bırakmak mantıklı gelmiyor...Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 2. el olan şey 1. elki fiyatın altındadır, zaten başka türlü de elinde kalır benden uyarması. GW gibi bir oyunda level 20 karakter yaratmak eğer istenilirse maksimum 1-2 hafta alır, hikaye de biter. Kısaca karakterinin bir değeri önemi yok. Ha unique, rare eşya vardır ya da rankingde çok iddialı karakterlerdendir falan orası ayrı. Ama şu haliyle accountun 1. el fiyatını bile kurtarmaz ya da maksimum o fiyatı kurtarır çok zorlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Satılmıştır...Teşekkürler ilgi ve yorumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar