MeSh Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 oha yaa.. ronaldo diyorlar. adamin agzina etmişsiniz, öyle bi izlenim vermişsiniz ki ben çikip oynasam daha iyi oynicam şimdi. Abardiniz iyice, şaşirmişsiniz ne diyim.. Ha ayrica, yalan haber %1 bile ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 abi lütfn böle topikler açmayın çünkü bu fotomaç..fanatik..bütün hepsi yalancıı şerefsizz...haber bulamıolar böle yazıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ya bu tür haberlerin bi tanesi doğru çıksa kafamı kesicem. Gündem yaratmak için ve gazeteyi satmak için yapıyolar bu haberleri, sizde inanıyosunuz. Saçma sapan işler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aman allahım ya anelka'ya fos diyen sergene ronaldodan iyi diyen adamlar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Fotomaç bize Zidane'ı bile getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Arkadaşlar Ronaldo şu anda gelir ya neden gelmesin ?.. Ronaldo diye gözünüzde büyütmeyin.. Bi arkadaşta Ronaldo efsanesini ne hale getirdiniz falan demiş yani Gullit de bir efsaneydi bir yaştan sonra o efsane olduğun günler gidiyor artık istesen de eskisi gibi oynayamıyorsun biliyor musun ? Ronaldo da Katar seviyesine gelmiş bir futbolcudur hangi enayi daha fazla para verirse ona gidecektir .. Ronaldonun Türkiyede oynamam deme lüksü yoktur .. Gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ronaldo'nun gelebilecegine inaniyorum ben, ama raul'u aliriz falan demis fenerli bi arkadas. ona hee alirsiniz diyorum. raul real madridde jubilesini yapar, fenerbahceye de milyon dolar karsiligi tribune gelir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 oo süper forvet anelka ronaldo. 100. yılımızda kuruluşumuzdaki best of kadroyu kurduk. seyircimie armağan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ronaldo katar seviyesinde falan değil oynar adam oynasa. Madrid'den gideceği için fazla çaba harcamıyo artık o takımda ama iş yapar yani hele türkiye'de tozunu atar başarısız defansların ama işte bence yine de zor ronaldo'nun gelmesi. zaten fb için prestijden başka bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Prestij önemlidir, tarihimizin en kötü dönemlerinde şampiyonlar liginde rezalet çıkarıp felaket sonuçlar alabilecekken sadece prestijimiz ve ismimiz sayesinde çok puan topladık biz uefa sonrası dönemde... Biraz gelseler 6-7 yiyeceğimiz, karşılarında hiçbirşey yapamayacağımız takımlar öyle bir korktu ki ismimizden, kah yendik kah beraberlikle ayrıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 şu anda anadolu klüplerinin fenerbahçe'den korkması için prestije ihtiyacı oldugunu sanmıyorum. adam akıllı düzgün yerlere transfer yapsın, ya antrenör transfer etsin. bu gidişle bi halt yiyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Zaten kimse Türkiye ligi için Ronaldo gibi bir adama milyonlarca doları dökmez (ha dökebilir mi buna gücü yeter mi yetmez mi o tartışmaya girmiyorum) ki anadolu kulüpleri düşünülsün? Şampiyonlar ligi için alınır alınırsa böyle bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hee ronaldo fenere.. rüyalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 konusunun açılıp kulüpçülük muhabbetine girilmesi bile yanlış of of okumayın şu gazteleri ya...bu yaz fb-bjk-gs ye toplam 75 tane farklı avrupadan yıldız getirdiler... 4 tanesi tuttu..(ailton,appiah,kleberson,iliç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tamamda bunlar sadece spekulasyonlardan ibaretti abartılmadığı sonuçta.. Şu Fenerde Galatasaray bunu aldı cinsindeki haberler elbet yanlış fakat, Galatasaray'ın Pires , Gallardo Fenerbahçe'nin Emre , Davids , Nihat vs vs ilgilendiği doğrudur ve basın aracılığı ile bizimde bu haberleri bilmek en doğal hakkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar