Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben bu sene lgs ye giricem ve ilk tercihim st joseph olucak...okul hakkında bi kaç sorum olucak 1-)okulda erkeklerin saçına karışıyolar mı(uzunluk bakımından)? 2-)cep tel falan yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 saça normal liselerden daha fazla ozen gosterıyorlar , cep telefonu yasak diil diye biliyorum , yasaksa bile takan yok. artıları: tabiki kızları (fena çok fena) eksiler: arada KALlılar tarafından hırpalanırsın biraz daha çalış KAL'ı kazan , eğitim açıısndan pek bişey veremez ama sana hayatın boyunca unutamayacagın bi ortam sunar , ayrıca adam eder (tabiki KALlıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 abimde kallı oda çalış diyo ama kazanacagımı pek zannetmiyorum...ya ben sj nin sitesinden ögrencilerine baktım saçı uzun tipler wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Peki neden ilk tercih st joseph? Neden başarılı olmak istemiyosun? Neden üsküdar robert koç alman falan istemek istemiyosun? Başarısızlık arzusu neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ben KAL eğitim açısından pek birşey vermez diyen arkadaşa pek katılamayacağım, herhalde halen okumaya devam ediyor ki öyle düşünüyor. Üniversiteye girsin hele bi, farkına varır aldığı eğitimin... Kal'da hocaların pek parlak zekalı olduğu ve iyi bir öğretici olduğu söylenemez.Ama KAL'da herşeyi insan kendi kapar. En basit örneğini vereyim mesela, sen git 2 sene alakan olmasın KAL dan mezun olduktan sonra, bak bakalım ne oluyor TOEFL a girince? Süper bir altyapı oluşturuyorsun ama farkında değilsin herhalde... Ünide olsan da farketmez ya da çalışıyor olsan da, hala farkına varmamışsın demektir. Ortam konusunda katılıyorum bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bazen saç kontrolü yapıyolardı saçı ya da sakalı uzun olanları berbere yolluyolardı.Cep telefonu yasak değil.Bu arada okul seçerken baktığın kritlerler bunlarsa ilginç valla ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 fransiz okulu kalsin ya : ) ama, bedavadan 3. dil ögrenmek de güzel birsey, everybody speaks English [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:47 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hayatindaki en buyuk pismanligin bu everbody speaks english demek olucak penthe cunku ben yasiyorum bunu 14 ulkeyle calisiyorum her ulkenin dilini konusabilsem neler yapabilecegimi bir dusunsen cevirmenlere verdigim paralari bilsen ben soyle duzeltiyorum alinma:) everybody speaks their own language :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hayir iste ben de senin dedigini kastettim ek dil güzel birsey, senin söylediginin haricinde esitlerinin arasindan siyrilmak icin de bir secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @medusa ben buna göre secmiyorumki sadece merak ettim ve sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 O değilde everybody speak olmaz mı yahu:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 wunderbar guzel bir sütlü şokolade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ogrenciden ogrenciye degisir cok uzun olmadigi surece bagzi orencilere dokunmazlar. genelde cok okul icin faaliyette bulunanlara ve hocalarla arasi iyi olanlara yani. cok uzun derken max 10 cm falan. cep serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 mikael enteresan bir noktaya parmak basmış ama ben sazanlamıyorum. sj enteresan bir yerdir. böyle normal insan az bulunur, çoğunlukta bi gariplik bi marjinallik birşey vardır. o yoksa dengesizdir. ama bana sorarsan kal yerine oraya git derim. çünkü fransızcan da olacak ingilizcen yanında, ayrıca sen de böyle biri olup çıkacak her türlü ortam nedir ne değildir bileceksin, kal lı abinden falan dayak yiyeceksin arada. ama illa 2. bi dil diyorsan ben alman ya da istanbul erkek derim. p.s. özel kinim yoktur sadece geyik amaçlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 St.Joseph ten tanıdıklarım var gittiğin andan itibaren anan ağlıyormuş eğitim bakımından düşün bir dönem öğrencilerinden 15 kişi teşekkür 10 kişi takdir filan alıyormuş.. Feci kesış yani senin anlayacağın.. Saç maç telefon melefon derken hayatından olursun aman diyeyim .. Dha doğrusu hiçbir Fransız Lisesine gitme ..İlla özele mi gidecem diyosun Üsküdar Amerikana falan git .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yok, everybody speaks olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet onayliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 St.Joseph' giden herkes fransızca orenemezki benim pekala gidipten franzsıcadan illalah diyen okulnu deiştiren bi iki tandıım var kal a git bence süper bir lise hayatı geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hee KAL a gel süper 1 hayatın olr..o eskidendi artık kal eskisi gibi diil, dipnot olsun.. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 17:56 tarihinde, burninglife tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 fransızca öğrenicem diosan ya sj e ya da notre dame a git kal iidir güzeldir sj lileri döver fln ama ing heryerde öğrenirsin sonra da öğrenirsin fra veya alm her zaman öğrenilemez sj de ya saça ya da sakala hiç karışmıolardı değişik bişi sakalın olsun ama saçın kısa olsun tarzı bi durum vardı doğru hatırlıosam cep tel e karışan okul kaldığını sanmıorum ki sj bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kriterler iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 i i i a le i i i a le i i i a le i i i a le i i i a le i i i a le ---- Atatürk Lisesi erkek lisesiii atatürk lisesi erkek lisesiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kal neresi yaa konak anadolu mu ?? ne ortamı var ki orda kız arkım orda ama bok gibi bi okul bnce?? dağ başında kal neresi ?? konak anadolunun ortamına sokiim tek basıma girip 3 cocuk dövdüm bi allahın kulu karışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bide kadikoy anadolu da denedigini izlemek isterim.. *misir patlatmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kal denilen okul. karşıyaka anadolu. konak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar