Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st joseph le ilgili

Liquid_SnaKe

Öne çıkan mesajlar

saça normal liselerden daha fazla ozen gosterıyorlar , cep telefonu yasak diil diye biliyorum , yasaksa bile takan yok.
artıları: tabiki kızları (fena çok fena)
eksiler: arada KALlılar tarafından hırpalanırsın
biraz daha çalış KAL'ı kazan , eğitim açıısndan pek bişey veremez ama sana hayatın boyunca unutamayacagın bi ortam sunar , ayrıca adam eder (tabiki KALlıyım)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben KAL eğitim açısından pek birşey vermez diyen arkadaşa pek katılamayacağım, herhalde halen okumaya devam ediyor ki öyle düşünüyor.

Üniversiteye girsin hele bi, farkına varır aldığı eğitimin...
Kal'da hocaların pek parlak zekalı olduğu ve iyi bir öğretici olduğu söylenemez.Ama KAL'da herşeyi insan kendi kapar.

En basit örneğini vereyim mesela, sen git 2 sene alakan olmasın KAL dan mezun olduktan sonra, bak bakalım ne oluyor TOEFL a girince?
Süper bir altyapı oluşturuyorsun ama farkında değilsin herhalde...
Ünide olsan da farketmez ya da çalışıyor olsan da, hala farkına varmamışsın demektir.

Ortam konusunda katılıyorum bu arada...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatindaki en buyuk pismanligin bu everbody speaks english demek olucak penthe

cunku ben yasiyorum bunu

14 ulkeyle calisiyorum her ulkenin dilini konusabilsem neler yapabilecegimi bir dusunsen

cevirmenlere verdigim paralari bilsen

ben soyle duzeltiyorum alinma:)

everybody speaks their own language :)
Sosyal ağlarda paylaş

mikael enteresan bir noktaya parmak basmış ama ben sazanlamıyorum.
sj enteresan bir yerdir.
böyle normal insan az bulunur, çoğunlukta bi gariplik bi marjinallik birşey vardır. o yoksa dengesizdir. ama bana sorarsan kal yerine oraya git derim. çünkü fransızcan da olacak ingilizcen yanında, ayrıca sen de böyle biri olup çıkacak her türlü ortam nedir ne değildir bileceksin, kal lı abinden falan dayak yiyeceksin arada.
ama illa 2. bi dil diyorsan ben alman ya da istanbul erkek derim.
p.s. özel kinim yoktur sadece geyik amaçlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

St.Joseph ten tanıdıklarım var gittiğin andan itibaren anan ağlıyormuş eğitim bakımından düşün bir dönem öğrencilerinden 15 kişi teşekkür 10 kişi takdir filan alıyormuş..

Feci kesış yani senin anlayacağın..

Saç maç telefon melefon derken hayatından olursun aman diyeyim ..

Dha doğrusu hiçbir Fransız Lisesine gitme ..İlla özele mi gidecem diyosun Üsküdar Amerikana falan git ..
Sosyal ağlarda paylaş

fransızca öğrenicem diosan ya sj e ya da notre dame a git
kal iidir güzeldir sj lileri döver fln ama ing heryerde öğrenirsin sonra da öğrenirsin fra veya alm her zaman öğrenilemez
sj de ya saça ya da sakala hiç karışmıolardı değişik bişi sakalın olsun ama saçın kısa olsun tarzı bi durum vardı doğru hatırlıosam
cep tel e karışan okul kaldığını sanmıorum ki sj bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...