serkanbaba_007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 neden hep bütün kızlar bizim halimizden anlamıyorsunuz diye yakınırlar hiç düşündünüz mü?ben düşündüm ama cvb bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdidern teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kizlarin akli kit olur serkan. anlasildiklarini bile anlamazlar. onun icin hic kasma sen. onlari oldugu gibi kabul edeceksin. zamana birakacaksin olaylari. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eheh ilk mesaja mı gülsem cevaba mı gülsem şaşırdım... Petek Dinçöz'den şaka gibi'yi yolluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "birisi" çok doğru söylemiş tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Kızlar hassas yaratıklardır ufacık sorunu bile kendilerine dünyalar kadar dert edebilir o yüzden sorunlarını falan anlatırken daha iyi dinleyip daha hassas davranılmalı yani ilgi isterler sanırsam =P bana kız arkada$larım (dostlarım) zaten 4 tane kız dostum var 1 i haric beni bi tek sen anlıyosun diyolar sadece dinliyorum ekstra bişi pek yapmıyorum yada solemıyorum pek fazla, dinle ve dinlediğini göster yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 herkes birbirini tam olarak anlasa hiç heyecan olmazdı sonra ne sıkıcı olurdu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "birisi" gerçekten doğru söylemiş ve kızlar zekidir diyen olursada şunu sölesin. sokaktan 100 tane kızı rastgele seçin onlara yunanistan ile olan ilişkilerimizi,kıbrıs sorununu,filistini,kürdistanı(!),unakakıtan şerefsizini,petrol fiyatlarının artışını,adsl fiyatlarını :) ,çinden ithal edilen malların ekonomimize verdiği zararı,unakıtanın oğlunu,unakıtanın kızını gelmişini geçmişini.. bi sorun bakalım ne biliolar ne düşünüolar. NOT : Siz sölemeden de sölim evet kara cahil denilebilecek erkekler de var ama kıslarda daha fazla bi "dünya benim etrafımda dönüo" havası var. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 13:52 tarihinde, ZaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kızlar için bir olayı bir şeyi yapsan "niye yapıyon", yapmasan "niye yapmıyon olur".. Ne yapcağını şaşırır, apışır kalırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kişisel. kızlarda birbirini anlamazki.kimse birbirini tam olarak anlayamaz.zor çok zordur o,öle insanlar dostun oluo zaten kız erkeği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kızlar bizi anlasın ya da anlamasın, biz onları anlamaya çalışmalıyız, hoşgörülü olmalıyız, saygı duymalıyız.onları kırmamalı, onlara bi çiçek gibi davranmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 O konuşurken gözlerinin içine bak, onu anladığını hissettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Fistan, hepsine tek bir çiçek gibi mi davranmalıyız, yoksa hepsine ayrı ayrı çiçeklermişcesine mi davranmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hepsine ayrı ayrı bir çiçek gibi davranmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 O zaman "hepsinin tadına bakmalıyız"a getiriyorsun sen lafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 önemli olan halden anlamak değil, anlamaya çalışmaktır efenim. başka sorunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yazı isterük Ema apla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ee tabi ki çiçeğin cinsine göre değişiyor bu durum.Bir lale, gül, orkide,papatya gibi ise orta da bu açıdan bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hayvansın Fistan... (di mi cevat abi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 meleba Ema fikrime de onay geldi. "Anlamaya çalışmalıyız" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bence dünya'daki her kızın yanında kullanma klavuzu ile gezmesi gerekiyor. Çünkü hepsi ayrı havada ve şekildeler. hah anladım! dediğin anda anladığın şeyin aslında onun senin anlamanı beklediği şey olduğunu, ve bunun ardından gelen cümlede " beni hiç anlamıosun" denmesi kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu "beni anlamıyorsun!" lafı refleksif bir cevaptır bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sağlam boyun kası lazım kızları anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hiç kasmayın sırf dinleyin konuştuğu şey ne kadar salakça olursa olsun dinleyin(dinliyomuş gibi taklit yapmayın, cidden dinleyin)... Bi süre sonra bi insanın ne kadar gereksiz konuyu ciddi bi olaymış gibi tartışabileceğini anlarsınız. Neyse yinede dinleyin. Yada bunlada uğraşmayın anlamamaya devam edin. Anlaşılmayınca da güzel onlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kişisel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar