Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce biz erkekler kızların halinden anlamıyor muyuz???

serkanbaba_007

Öne çıkan mesajlar

Kızlar hassas yaratıklardır ufacık sorunu bile kendilerine dünyalar kadar dert edebilir o yüzden sorunlarını falan anlatırken daha iyi dinleyip daha hassas davranılmalı yani ilgi isterler sanırsam =P bana kız arkada$larım (dostlarım) zaten 4 tane kız dostum var 1 i haric beni bi tek sen anlıyosun diyolar sadece dinliyorum ekstra bişi pek yapmıyorum yada solemıyorum pek fazla, dinle ve dinlediğini göster yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

"birisi" gerçekten doğru söylemiş ve kızlar zekidir diyen olursada şunu sölesin. sokaktan 100 tane kızı rastgele seçin onlara yunanistan ile olan ilişkilerimizi,kıbrıs sorununu,filistini,kürdistanı(!),unakakıtan şerefsizini,petrol fiyatlarının artışını,adsl fiyatlarını :) ,çinden ithal edilen malların ekonomimize verdiği zararı,unakıtanın oğlunu,unakıtanın kızını gelmişini geçmişini.. bi sorun bakalım ne biliolar ne düşünüolar.

NOT : Siz sölemeden de sölim evet kara cahil denilebilecek erkekler de var ama kıslarda daha fazla bi "dünya benim etrafımda dönüo" havası var.

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 13:52 tarihinde, ZaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence dünya'daki her kızın yanında kullanma klavuzu ile gezmesi gerekiyor. Çünkü hepsi ayrı havada ve şekildeler.

hah anladım! dediğin anda anladığın şeyin aslında onun senin anlamanı beklediği şey olduğunu, ve bunun ardından gelen cümlede " beni hiç anlamıosun" denmesi kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kasmayın sırf dinleyin konuştuğu şey ne kadar salakça olursa olsun dinleyin(dinliyomuş gibi taklit yapmayın, cidden dinleyin)...

Bi süre sonra bi insanın ne kadar gereksiz konuyu ciddi bi olaymış gibi tartışabileceğini anlarsınız. Neyse yinede dinleyin.

Yada bunlada uğraşmayın anlamamaya devam edin. Anlaşılmayınca da güzel onlar=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...