Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir SWG'ci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
download bitiyor bu akşam yada yarın başlıyorum :) ama hiç bir bilgim yok merak ettiği bazı şeyler war başlamadan önce

downloadlar bitince oyunu DVD ye kaydetsem sonradan çalışırmı :)
pre-cu ve cu nedir ?
başlangıçta para sıkıntısı yada başka birzorluk warmıdır varsa nasıl aşılır ?
türkler nerde ?
şuan bana cazip gelen uzaya çıkmak ilk başta gemi yapımı ile ilgili skilleri alsam zor olurmu ?

X tension serisi gibi uzayda takılmak(gezegenler arası ticaret korsanlık v.b) mümkünmüdür ?

şimdilik bunlar war tabi oyunu bilmediğimden ne soracağımı tam bilemiyorum oyuna başlayınca sorular artacaktır tabiki yardımsever insanlarya oynamayı çok isterim :)

son olarakda aman SWG boktan sakın başlama muhabbeti yapmazsanız sevinirim çünkü kendim görmeden bir değer biçmem geneldeki SWG'nin adı war hep + ile başlar
Mesaj tarihi:
butun patchler bittikten sonra oyunun klasorunu dvd ye yazman faydali olur. Turkler cogunlukla eclipse serverinde. oyun icinde mumi veya mumis e tell atarsan yardimci olmaya calisirim. /tell mumi akşamları 8 den sonra online oluyorum genelde.
Mesaj tarihi:
pre-cu: swg nin ilk çıktığındaki orjinal sistemidir... queued combat sistemi ve 30+ prof vardı ayrıca jedi çok az sayıdaydı ve güçlüydü.. daha tonla farkı var tabi pre-cu nun ama en önemlileri bunlar..

cu: oyuna zamınında denge getirecez diye söylenen sistem.. fakat geldiğinde anlatılandan çok farklıydı.. oyun combat sistemi tamamen değişti... cooldown lı sisteme döndü (tüm diğer mmo lar gibi).. meslekler hala hayatını sürdürdü fakat denge falan olayının yalan olduğu anlaşıldı... jedi eski gücünün yarısı kadar bile olamadı

nge: cu da yanlış yaptığını anlayınca soe nin sırf wow'a benzemek için çıkarttığı sistem.. 30+ meslek silindi 9 a düştü.. daha önceleri alpha class olan jedi başlangıç mesleği oldu.. diğer mesleklerden farkı kalmadı.. ölünce itemlerine gelen zarar (decay) oyundan kaldırıldı bu yüzden craft olayı bitti (ki craft swg nin en büyük yanlarından biriydi, ilk kez bi oyunda ekonomi tamamen oyuncuların elindeydi). oynanış tekrar değişti.. fps tarzı kontrol geldi.. rakibe vurmak için mouse u üstüne getirmen lzm yani.. tabi mmo olduğu için sistem kasım kasım kasılıyor.. ne de olsa real time combat.. bu yüzden günde en az 1-2 saat serverları resetlemek için kapatıyorlar... ayrıca nge ile büyük bi oyuncu kitlesi kaybetti.. fakat bunun yanında yapılan reklamlarla yeni oyuncular oyuna gelmeye başladı.. fakat oyunun şuanki durumu lvl atlamak için questler yapmak zorundasın ve oyunda sadece lvl 30 a kadar çıkaran questler mevcut.. yani oyun daha yarım bile değil.. max lvl ise 90.. 30 un üstüne çıkmak istiorsan ek paketleri almak zorundasın.. yok almam dersen yaratık öldürerek saçlarının beyazlamasına göz yumacaksın..

ayrıca swg +'yla başlar demişsin. keşke swg nin son incelemelerini ve soe hakkındaki makaleleri okusaydın...
Mesaj tarihi:
said:
son olarakda aman SWG boktan sakın başlama muhabbeti yapmazsanız sevinirim çünkü kendim görmeden bir değer biçmem geneldeki SWG'nin adı war hep + ile başlar

ruyadan uyandigin zaman bir mesaj ativer. baslarda cok guzel gelir, bir 3 ay sonra falan uyanirsin. iyi uykular.
Mesaj tarihi:
Sordugun soruya cevap degil belki ama bence biraz geli$ince Trials of Obi-Wan ek paketini kesin al, oyunda gordugum en keyfli quest bence bu paketin bir parcasi (destroy the droid army) bunun yaninda bir sonraki publishte expansionlar olmadan da insanların rahat level atlayabilmelerini saglayacaklari yaziyordu...
Mesaj tarihi:
CU'nun son zamanlarında jedi avla veya avlan monotonluğuna ilaç gibi gelmişti Trials of Obi Wan.
Pre-order yapıp en kalabalık zamanlarında bir çok questi bitirdik. NGE'den önceki son gece de droid görevine gitmiştik ama grupta uyumsuzluk çıktı yapamadık. NGE çıkınca da parasını geri aldım, kurtuldum hehe.
  • Yeni Oluştur...