godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben tüm menüleri pepelek ten indirdim ama olmuyo hiç biri artık normal ilk halindeki gibi menüler de açılmıyo çift tıklayınca hiç bir şey olmuyo nereye atıcam yani ben direk .scp yapıp c:spherescripts e attım. bide biri bana sphereskill in ilk halini yollayabilirmi (değiştirdim ve yedeği yokta) icq:177610689[hline]You see:Godzilla112 Godzilla112:abi adamın teki yatmış karısıda gemi amuhamuhaha Godzilla112:Iıh ıh.. You see:Godzilla112(frozen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 şimdi bir de parlyze casting fix isimli scripti gördüm onu Baggio global bir eventin içine atın dedi de ben anlamadım neyin içine atcaz[hline]You see:Godzilla112 Godzilla112:abi adamın teki yatmış karısıda gemi amuhamuhaha Godzilla112:Iıh ıh.. You see:Godzilla112(frozen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 madem kimse cevaplamıyo ben bi soru daha soruyum daha doğrusu bir script isteyeceğim büyü yaparken donmanızı sağlayan scripti yani nebuladaki gibi yerimizden hareket edemiyoruz ya[hline]You see:Godzilla112 Godzilla112:abi adamın teki yatmış karısıda gemi amuhamuhaha Godzilla112:Iıh ıh.. You see:Godzilla112(frozen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Söylediğin scriptleri www.paticik.com/scripts adresinden bulabilirsin. Sphereskills.scp dosyası için netten versionunu tekrar çek derim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar