MeSh Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 fragman.tv'de teaser'ini gördüm.. imdb'de baktim 2007'de geliyor diyor. Snatch'deki turkish oynuyor falan. Nasi olur ki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Directed by Uwe Boll şu isim filmin ne olacağını belli etmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 omg. yönettiği house of the dead, IMDB'de bottom #15'te... :)) edit: ZOMG bloodrayne bottom #20 edit2: PWNED Alone in the Dark bottom #22 abi.. oha lan tüm bottom'lar bu adamin midir? bu adam necidir? para saçan biri midir? bu kadar iğrenç oldukları halde nasi hala film çekebiliyor?? [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 03:04 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bone demiş ki ; Bu adam son zamanlarda sürekli Bilgisayar oyunlarını sinemaya uyarlıyor ve çekiyor. Bilgisayar dünyasında hit olmuş oyunlar, sinema dünyasında birer rezalete dönüşüyor. Ama kimse dur demiyor, paranın suyu da nerden geldiği bilinmiyor (çok mu dramatize oldu?) House Of The Dead, Alone in the Dark, BloodRayne çekildi ve sinemalarda oynadı. Ancak en kötü filmler arasına girmiş bulunuyorlar. IMDB'de bile 10 üzerinden 2 almışlar. Sırada Dungeon Siege, Hunter The Reckoning, Far Cry, Postal, Fear Effect filmleri var. http://www.imdb.com/name/nm0093051/ Dungeon Siege'in trailerını izledim. Basit amatör kısa filmlerden hiç bir farkı yokmuş gibi duruyordu. Adam bu kadar paraya, bu kadar aktöre rağmen nasıl bu kadar kepaze filmler çekiyor aklım almıyor. Hatta birileri kampanya bile başlatmış: http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html http://forum.disketkutusu.com/viewtopic.php?t=16 +1 Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sanitarium istiyorum ben. En filmi çekilesi oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aoitd izledigim en kotu film olabilir hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Oyunların filmleri berbat oluyor izlemem izleyenide sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 virtually jenna nın filmini yapsın :D hoş dolu filmi varda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @zeytin,süper olurdu...Gerilim tarzında oscarı alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bone doğru yazmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar