Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Selam, Bu limon olayını biraz abarttım sanırım öyle söyleniyor yani limonu elime alıp tuzluya tuzlaya yemek en büyük zevkimdir =P normal pilavda yiyemem bol limonlu olmassa o yüzden hep soğuduktan sonra limonlayıp yerim fln filn yani bol limonlu yemeklere bayılırım ama etrafımdakiler fazla limon kanı sulanırır şöle zararlı bole zararlı diyip duruyorlar bunun aslı astarı varmı bilen vuarmi acaba ? Kaynak göstertebilecek fln. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 02:46 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hehe limon iyidir koçum ye.Ben bi tabak ıspanağa 1 tane limon sıkarak yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 okurken içim bi hoş oldu ekşidim böyıkaa löh çem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 resim çıkmamı$ zaten yiyorumda zararı varmıdırki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 asidinden olursa bişey olur sanmam ye ye yarasın kocuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 midye dolma cekti canim gece gece tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 off cidden midye dolma süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF dela nerden cıkardın lan midye dolmayı be : BASCAN LİMONU OFFF AZIM SULANDI LAN ANLATIRKEN off parande atarak midye alamda koluma demir girsin.[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 03:10 tarihinde, verbatim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Limonlu pilava dewam deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 şimdi gitcen kaleiçine kapatcan 2 kişi bi tepsiyi açacaksın amfide biraları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 BEN SU AN BİR KENTAKİ FIRAY ÇİKIN PARÇASI İÇİN HER ŞEYİ YAPABİLİRİM, O KADAR KÖTÜ DURUMDAYİM. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 03:37 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 translation chicken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Chicken Translation deseydin keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 mesajı aldın mı? aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 pastanede limonata içmek güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Limonun yararı çok fazladır merak etme sen zararı falan yoktur takıl kafana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 pati ailesi limonu sefioyor anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 uff tuzlu limon çok kral olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hay midye dolma diyen elinizi ULAN DENİR Mİ TOPLULUK İÇİNDE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bende çok severim bol tuz ile limon yemeyi :D Ama 1 limondan sonra başım dönüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hakkaten forumlarda midye falan demeyin. canımız çekiyo krize giriyoz. bol limonlu olcaktı ki şimdi hıfssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 agzim sulandi usenmeyip gidip yiyip gelsem mi ne bi de kokorec boyle ooooooooh yanina da ayran tuzlu tuzlu misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 uheueh kokorec acaip gusel bisi ya tabi temiz yapan bi yerde yersen ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kokoreç temiz yapılan yerde yenmez, boklu kokoreç diye bişi var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar