TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 FUll dmg gear 4400 pyro crit buffsuz.18crit şansı.Bwl farmlayan guild.100g para.Epic keçi.Full epic bir kaç epicde cantada var crit ve fire resist için.İnstant kill atarsiniz kim gelirse gelsin.Critsiz 2200 vuruyor 3sn cast fireball 2200+pom pyro 2300 critsizde kesersiniz.Eplde günde 100g rahat kasıyor 3 saatde para satmakdan sıkıldım charı satıyorum.Haz chari.500ytl.E bayda daha fazla ama netden satmak istemıyorum. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 21:00 tarihinde, TahtaBacak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Acık arttırma ile 600e satildi yogun istek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Warlock keser mi, warlock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sucubbus bastan cıkarmadan kafa atarsın sahibine bası dönerken sucubbusa silince 2 scorh 1 firebast öldü.feardan cikmak ıcın trinket ve zhcı takarsın.ap zhci acarsin fire ball cast edersin fireball gitmeden 2.silinceyi atarsin pom pyro fire blast gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Succubusa uçan tekme sahibine kafa atın en kısa yol o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ben warlockla oynarken hiç bir mage beni kesemedi. dethcoil immolate confrigilate 2 instant dot olduktan sonra warlocku warrior hariç (o da cok az bi şans) hiç bi class kesemez... ki 5200 cnm vardı daha tr 2 im bile yoktu... daha health stone, spell absorb eden held in off handi heleki buffsız fire resistimi soylemiyorum bile...vuracağın dmg leri ikiye bölüp hesaplasan ii edersin bence... Nerf Warlock!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ki talisman ile zandalarian ı açınca dotların kaç kaç vurduğunu görsen aklın hayalin durur... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eşgalini verde görelim talismanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 1,80 boylu kumral taş bebek denen bir warlock elinde gıcır deri çantası icinde uzuncanak bir katana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gerçekten 600e falan mı gitti? insanın account alıp epic kasası geliyor :P [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 16:03 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Dostum bir yerde 1 ,1.5 ay calısır 600 mılyon kazanırsın ama bu süre zarfı içinde anca 60 olur birazda para kasarsin.Charda 1.5klık craft malzemesi vardi.Epic at var.Suna kadar hep para satiyordum 1000 altın 120ytl.7/8 nw char 800 euro ediyor.Ama benim char haz charı her tarafi crit ve dmg.Bir bünyeye 2 critik fazla bu char atıyodu onu. Charı kasıcaksin 60 yapicaksin mcye gidiceksin mage itemı dusucekde 10 mage arasindan alıcaksın,zgye exhaled olup omuzluga dmg ekliceksin 2 tane focus alıp 800gye bacaklık ve kafalıga dmg ekliceksin.Mc biticek bwlye gidiceksin 1 bossda 1 ay kalıcaksın mage itemı cıkıcak onca mage arasından sen alıcaktın ve böyle bir mos mor char yapıcaksın kolay mı bunlar?Ben 1 ay bwlden taktımın warlock itemleri cıktını bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 TR içerisinde satmadın o zaman kesin. e-bay falan dersen anlarım bi nebze ama orda bile zor o fiyata sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 satmış hayırlı olsun diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Neye dayanarak zor diyorsunuz 7/8 nwli mageyi 800euroya satti arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya satılır nw 8/7 setli bide guild bwl de farm drumunda aq da yapıyorsa mis gibi karakter daima en ileriye gider bence 600 eder fazlada edebilir classına göre bilemiyorum ama değerinde satılmış bence 250 ye gidermi o karakter düşünmeden yazmışlar.tekrar hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 türkiyede gitmez dedim ben sadece, avrupada bi yerlerde satılır alıcısı vardır elbet o fiyata ama e-bayde falan bile fiyatlar inanılmaz düştü. benim demek istediğim sen en ufak bir item bilgisi vermemişsin şu kadar crit vuruyo şu kadar zamanda şunu farmlıyorum falan iyi güzelde karakter detayı alması lazım insanların bu paraları vermeleri için ne biliyim ben yanlış biliyorum demekki.. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 14:29 tarihinde, OmeN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar