MaUWw Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 koreli icadı hazır erişte yedim hala midem bi garip. evde yiycek hiç bi şey yoktu, annemi aradım, al hazır bi şeyler dedi. markete gittim, içinde katkı maddesi olmayan bi hazır yiyecek aradım. çabuk çorba ve hazır erişte buldum, kırmızı pul biber sosluydu. almayın hiç beğenmedim! içinde çiçek böcek şeklinde lahana parçaları ve daha başka sebze çeşitleri vardı.. içime oturdu-hem mecazi hem de gerçek anlamada:D ölle bi oturdu ki paylaşmak istedim demek... ıyk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Motoru da kaybetmişindir sen :D nese geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 vardır onun bir sosu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 işte o sos...o sos var ya..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bende arada yiyorum ondan ancak gayet hoş ve güzel birşey :) yada bende mide yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Leader ramen olmasın? hergün yiyordum bi ara ama hiç dokunmadı. İçinde potasyum l-glumalat mı ne vardı tuz gibi bişi o zararlıdır ama katkı maddesi. Misal geçengün babam harbiden erişte almış. japonyadan falan gelme engrish çevirisi var üstünde. yaptım yedim biraz ağır geldi. ama sosu falan yok. sahiden doğal bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 noodles tan bahsediyorsun heralde :) nasıl sevmezsin ya ilginç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 mükeemmel bişey ya. hiç yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yediğim en kötü 10 şeyden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bizim okulda var o kadarda kötü bişey değil.hatta güzel de denebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 aman uzak olsun.. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 21:21 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 benimde abim bayılır. Ben nefret ederim. tadı bir acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ramen rulz. Heleki o ahşap çubuklarla yemeyi becerebilirseniz daha bi rulz oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bi resmini falan koyabilirmisiniz şunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar