zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bişi solim bi zamanlar yazdıklarıma karışan endless şimdi istediğimi yazarım diyo onu anlamadım ?? @endless bana karışıodun eleştiriodun şimdi sana laf solediklerinde neden istediğimi yazarım diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 konuyu upla nerde karısmısım ? sadece komik konu acılırsa dalga gecer tarzda cvp veririm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hayır.Benim yazdıklarım konusunda eleştiri yapmıştın.Tartışmıştık hatırladın mı?şimdi benim yaptığımı sen yapıon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya sabır butun cinsler 2-3 gundur beni buluyo pff yaw gidin ex np kasın veya spota gelin cw ks yapın surda rahat bırakım ya sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 topic top 10 de 1. olmuş , endless ne ünlü adamsın he :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sen soruma cevap ver!!!HAklımıyım haksız mı ?Konunun yönünü değişme.Şu an senin aleyhine dönüo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @zraile onun konuyu degi$tirmeye cali$maktan ba$ka yapabilecegi bi$ey yok.. dikkat edersen yanda$larindan da mesaj gelmiyo artik.. sanirim herkez bu adamin haksiz oldugu konusunda hemfikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eleştiri ayrı sey yazdıgı seye karısmak ayrı konu sende bunu anladysan yeter heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 komadayim sen ne kadar salak bir adamsın ya klavye delikanlısı dedin adres verdim ozel msjdan hala laf yapıyon sen kimisn adam mıısnki konusuyon sabaha kadar konus ismini duyur adam ol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 KArışman için yanımda olman lazım zaten.Sonuçta eleştri de bi karışma yöntemidir.Sözlüğe bak.Hayır seni kötülemek diil amacım ama herşeye sert tepki verion.Arkadaşlarının seni koruması ne güzel.Sadece herkese yaklaşımın aynı olsun.Benimle tartışırken ki solediklerinle bu konudakiler pek uyuşmuo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tepişmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar