komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 anlayan anladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sana sadece guluyum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pm den kendisine ulaşsan,birebir bi dialog ile sen dinlesen o anlatsa daha güzel olmaz mı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bo$ adamsin ya, gercekten.. daha buyuk bi hakeret edemem sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @CaptainCyClone; pm'e cevap verecek yuzu olmaz emin ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sanane xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 neye yuzum olmuycak dupemi yaptım durduk yere birinemi kufur ettim hırsızlıkmı yaptım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ne kadar gereksiz oldugunu belli ettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sana bb ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 endless ben iyi niyetle soruyorum gerçekten merak ediyorum aga lafına bu kötü bakışın ney anlatırsan aydınlanırız her topic de o damgayı görünce hee buyüzden yapıo deriz normal karşılarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 anlatıyım... adam geliyor aga party pls cvp veriyosun full sonra baslıyo seninde ... diye az ama oz acıklama oldu sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 endlessın arkasındayım. aga demeyin kardesim yeter artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Aga kelimesi bana da cok itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 itici değil o ya, kusturuyor :S sen bir kere aga de, direkt dışlıyorlar sanki :S ben bir Türk olarak, bir Türk'ün "aga" demesini istemiyorum. aga diyeni de sevmiyorum ve takmıyorum. bir süre sonra düzeliyorlar. tabi herkes herkes değildir keşke düzelse millet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 agagillerin dupe ve koxpdan sonra oyunun içine en cok eden kesim oldugunu herkez dusunuyodur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 anladımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 anladıysan eylemimiza davamıza 1 kişi daha ekledik ne mutlu bize xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1- Endless sorunlu değil 2- Sonuna kadar destek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yineeee noolmuş yaaww bu sefer kimkime çamur atmaya çalışıo bu nee beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 canım aga lafı oyun yüzünden noob luk simgesi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ô.ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende aga kelimesini sevmem clan aga selam aga party aga aga np kastır bana aga ex kastır v.s v.s bayıyor insanı ha endless e gelince valla bencede kafasında sorun var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yaa walla 0-50 arası millet "aga" lı konuşuo del olmuom ama 6x adm gelp aga demiomu asıl ona snr oluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar