St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bu konuda bir fikri olan var mı?Hangi baharatlar kullanılır.Nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hehe birileri yazsında biz de faydalanalım.Ne zamandır merak ederdim zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 normal şarabıda anlatabilirsiniz ama ben pek içemiyom(kuzuyum ben :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 olm sen camide yasamiyormuydun yada baban camii de calisiyordu camii ye icki sokma lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sevilen'in sicak sarabi var, elma sarabinin sicak icildigini duymadim daha. bilemiyorum. eceli gelen it camii duvarina isermis, bu da bir ata sozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tutorialsa sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ayrıca elma şarabı sıcak da içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 babası başbakan olan birinin kendisininde başbakan olması gerekmez değil mi:) hadi seni mi kırıcam ya arkadaşım için istiyorum bu tarifi.Elma şarabının olup olmadığını bilmiyorum sadece normal şarapları pek içemiyorum o yüzden elma şarabı dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar