amon Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şimdi arkadaşlarım ben zamanında gotic metal nedir die bi topic açtıydım 4 sayfo boyunca bu dur bu deildir dietam bi sonuç alınmasız atışılmıştır(aramaya inanın) şimdi benimönerim gothic i senfonik power i nu yu ayralım adam gibi kim kimdir yada kimin neleri nedir ne zamana kadar nedir öğrenelim....mesela within temptation u gothic nigtwishi power yapan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gotiklerin dinlediği metal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 temalaridir. gerek akor dizilisleri, gerek sozleri, ritmleri vokalleri vs. ha ne gerek var, sal gitsin. gulun adi gul olmasa da guzel kokar gibi bisey demis sair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 persembe aksami 12-1 arasi www.radyosu.org u dinlersen pratik olarak ögrenebilirsin [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 00:45 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ne var ki ayırmaya isimlendirmeye? Dinle işte kafana uyan güzel dediklerini yaz bir kenara..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 6 yaşından sonra hiç gülmemekdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 gotigi tersten oku ne?! kitog degil mii işte işin püf noktası burada dikkatle okuu kitogkitogkitogkitogkitogkitogkitoki toki toki TOKİ! toki neee? tokineee? toplu konut idaresi deel mi? oyle mi deel mi? oyle mi deel mi? yaa yaa işte ne konglolar donuyor habarınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 **insanın kendine yakışanı giymesidir*** ehehue yarıldım seftali gibin :D)) muhabir : -dream theatre sizin icin ne ifade ediyo? hymofsnuk: -dream theatre insanın kendine yakısanı gıymesidir ... amuhahah hatırladın mı hymcim :D))) yarıldım yaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar