Dunedain Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Selam lockpicki 150 yaptım ama artık kutular iyice yeşil oldu skill alamaz hale geldim sturdy lockboxlarıda açmaya skill yetmiyor . Var mı bu işin püf noktasını anlatabiliecek deneyimli bir arkadaş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Önceden çok soruldu ama genel olarak trainerına sorduun zaman sana nerde öğrenebileceğini söylüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Hım diğer topicleride araştırdım ama göremedim bende bi sorun var demekki :D . Trainerın söyledigi yerde rasgele alanlarda 5dk arayla kutu spawnlanıyor her kutu için 2 3 dk beklemen lazım ortalama çekilecek bişey değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 5 dk değil en azından ben kasarken öyle değildi açtığın gibi başka bir yerde random summon oluyor çünkü bazen üst üste 3 kez açıyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gazOzz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Westfall'un güney dogusundaki; poison questini yaptigin kulenin en üst katindaki sandigi acarak 175 e kadar cikarabilirsin. Ki zaten 175den sonra sturdyleri acabilmeye baslayacaksin... Kolay gele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar