endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 thx noob xD noldu yapmadılar diyodun şimdi yaptılar diyosun sen daha ne konustugunu bilmiyonki milleti savunmaya kalkıyosun... sana bida soyluyorum belki bu sefer kafan basarda anlarsın baslık onların clanın adına acılmıs ve dupe den bahsediliyo o clanın ismi soylenince aress de ilk kimin isimleri gelir milletin aklına bu sefer anlamısındır belki... adama arena diyosun arenaya bende geliyim sabaha kadar seni kesiyim sen beni kes:P ama bu gercegi degiştiriyomu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tamtamla setçocuğun düpe yaptığını herkes bilir ..50_cent seni de tanıyom boşver bunlar yapıyo düpe ...sert çocukta ne item varsa kopyası tamtam da da var... bunlar için kafanı yorma boşuboşunaaa..... bu arada ben aresi bıraktım çünkü 61 lvl çarım (kertenqele)human warrıorum hacklendi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tam tam we sert cocuk dun yanyana oturuolar dtsde clandan 3-4 kisi daha tum asas lar aynı fotokopi gibi bu ne yüzsüzlük yaa eet clanda 24 lvl bi eziq cahr war galiba kasa we dupe charları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 O arkadaş senle ii kafa bulmush... Bende olsam aynı cevabı verirdim :) Neden adamları kıskancınızdan adamlara afedersiniz ama bok atmaya çalışıyosunuz ? Adamlar 66 lvl ve çok doğal ellerinde +8 shard olması ? Ne biliyosunuz YTL ile alınmadını (Birileri gibi) ? Düper diyosun ama düpe olsa ellerindeki itemler çoktan silinirdi demek ki bu arkadaşlar düper deil itemleri de düpe deil... Ama siz bu durumda onları çekemeyen kıskanç tip durumundasınız.. Ne demişler "Nazar etme ne olur çalış seninde olur" .... Saygılar... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 13:16 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yanlis topic edit2: imla [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 13:26 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 13:27 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @_50cent_tr sana sadece lol diorum. :) sen önce klavye kullanmasını öğren sonra dupe yaparsın. @Synergenx : lvl 67 yim. elimde dual shard +8 yok. ya zati kendileri kabul ediolar bende çok yakınen konuşurum onlarla kabu ettikleri 1şey için üstlerine gitmenin manası yok bu konu GM le alakalı 1şi istemese izin vermez. bu kadar basit. ayrıca tam__tam da sert de oyunu ii oynuolar ama inanın serverın en ii si deiller çok daha ii oynayanlar var humanlardada orclardada konu ii kötü olayı deil konu GM in bazı şeylere göz yumması gm göz yumarsa cemaat dupe yapar yapsınlarda diyebilcek 1şi yok.. bu oyun 2.5 yıdır böle gelio bölede gidicek.. ayrıca yineliorum madem oyun oynamak için saatlerimizi verioruz bu oyuna. madem eşitlik istiyoruz dupe serbest olsun herkez elinde +9 shard +9 raptorlarla gezsin herkezde item olunca işde o zaman kapışma olucaktır inanın ben shu anki charımla oynarken zevk almıorum... lvl 67 yim yeterince itemim yok ama lvl olarak altımda olan asas lar gayet şık kesebilio.. derseniz oyunu senden ii dir ok oyunu benden ii dir ama tüm düperlerinmi oyunu benden ii adam 20m den 5 skill yapıştırıo ve içinde 1 tane r li skill var gerisi 500+ ben en ii oyuncu olsam ne olur.. daha bugün savaşda oldu misler gibi glich yapıolar hala. daha glich i engelleyemiolar dupemi biticek hayal kurmayın pls son olarak 50 cent konuşmalarına dikkat et ! burası babanın çiftliği deil.. .adam gibi tepki ver adam gibi ol adam gibi cevap al. saygılar [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:05 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 walla trimomax saol içimden geceni yazmıssın resmen ya herkes dupe yapsın ki ozaman yada kimse yapmasın artık ounda gold preli uyeler bile hizmet alamaz oldu ne iştir gececen myko ya jpkoya olacak aslında ama usko agasıyla duper serefsizleriyle guzel ama abartılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @Synergenx Seninde ne dedigin , kimi savundugun belli degil ersin. Bi öylesin bi böyle valla .. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 2 sene oldumu ares serverı O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 _50cent_tr Bak Kocum :) Ben lvl 62 Char Banlattıgım zaman Onlar daha lvl 40 Kasiyorlardı. Onlar beni kesemezler :) Kesseler bize benim zoruma gitmez Hll der gecerim :) benim oyle sunu kestim bunu kestim die sorunlarımda yok. Konustugun laflara dikkat et Savundugun adamları iyi tanı ondan sonra burada gel savun. herkes gibi onlarda dupe yaptılar yapmadılar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ohhooo bunlar yeni seyler deil edit olayi cok uzun suredir var aresde ;) sadece belli bi kesim yararlanabilio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 TrimoVax sen nediyon yaw sen klavye nin ne oldunu bilmeden ben online oyunlar oynuyodum ... zzz ben git cocuk parkına orda kum havunzunda kumdan kuleler yap hadi milleti cekemiyonuz burda gelip dedikodusunu yapıyoz ayıp be spectre88 benimde sana karlı içimden gecenler var şimdi söylerdim ama salla gitsin ... beyler size son sözüm 4ever sana dicek bi şey yok sen herkesi hileci olarak görüyon sırun bu paranoyak :s millet sizin kadar kıskanc yoktur ha pico sen de konuştun ya helal olsun adamlar sizi cz de kesiyo hırsınızı burda alıyonuzyok adamlar dupeci yok hileci sen el morad ı bi günde sattın hasan sizin aresmajere cok mu iyi bunu neden konuşmuyonuz tam__tam & sert__cocuk dupe yi yapıyolar evet dogru şimdi söyleyin bana bu itemler neden silinmiyo hem ayrıca dup yapsalar bile size gireri cıkarı var mı ... bu sopruma cewap verin ??? saygılar herkese bye bye ben yokum beyler sizinle ab ye bile girilmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sert çocuk la tamtam a nie hiç bişey olmadı ne item silndi ne ban nie?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dupeyi yapan adamlar zaten kırcagı parayı kırdı zamanında 5 tane id varsa full parayı yapmıstır zaten 10 kere ban yese itemler silinse adam yine dizer o parayla itemleri xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben ares oyuncusu deilim(olmayı cok isterdim) ama bi char eger full itemse o kisinin bi sekilde düpeyle iliskisi olmustur derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 zaten oyunda 1 donem dupe yapması onun en az 10 char dizcek parayı cıkartmasını saglar yani onceden dupe yapmıs ama bırakmıs adam dupe yemis ban yemis cok onemli degil sadece olcak 1 tane gold preimum parasına olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 _50cent_tr ulen edit insan sen git 2 metre döşemelik kaplat bi öle gel deli etme adamı bak sana şoparlıklarını göstereyim... 1. _50cent_tr demişki :"zzz ben git cocuk parkına orda kum havunzunda kumdan kuleler yap hadi milleti " burda konu salağımız: ben deil en başta sen yazacaktı ama beynindeki kılcallar patlak olduğuna mütakim sen ben farkmıo ona 2. 50 cent demişki :"spectre88 benimde sana karlı içimden gecenler var şimdi " karlı dersen havada kar olduğu çıkar tıpkı yağmurlu güneşli gibi.. doğru kelime karşı olucak e benim ebevyn siz malım... 3. 49 kuruş demişki : "bu sopruma cewap verin ??? " show must go on baby.. ( pardon homie 49 kuruş) 4. 50 cent demişki : "saygılar herkese bye bye ben yokum beyler sizinle ab ye bile girilmez" senle girilicekse oraya biz komple girmeyelim zati... 5. 50cent demişki :"TrimoVax sen nediyon yaw sen klavye nin ne oldunu bilmeden ben online oyunlar oynuyodum" olm :D belli oluo :D 2x2=4 ü kabul etmiosun bence online oyunu bırak git okulunu oku sen. ilkokul eksik olmuş anlayış yazım imla hiç 1şi yok sende tüm bunlara mütakip beynen minen mide,beyin gibi organlardanda şüpheliyim. 6. 50 cent demişki ( gene neeler demiş ) :amma dup yapıyolar banlanıyolar actırıyolar ek onlarmı banlanoıyo manyak herıf tek onları sucluyosun dup yapıyo sane sana gıren cıkan varmı? ek, banlanoıyo, sane sana ( burda ne demek istedi acaba ) 7. kahramanımız gene demiş : "sen tek onları soyluyon oburlerınıde doylesene senın beynın anca bukadar calısıyor... bye by senle ugraşamam siz adammları cekemiyonuz nasıl karalasat diye bakıyonuz aslında herkes bilyo ki tam__tam & :sert__cocuk: server in en iyi asasları sen git park ta top oyna" doylesene, karalasat, ( tüm bunlardan sonra yok yokkk daha bitmedi şu şoparı az daha konuşucam) 8. şopar demişki : "en salak herıfler serverda bi dup yapan onlarm tek bunları goruyonuz hayır tamma" tamma "tek bunlar batıyo galıba size yaz " demiş : tek bunlar batıo galiba sonra ne demiş hee dur yapim dediğini yazim SİZE yazdım.. "elin yabancıları yapar dupe yi onlardan alırsını sesiz cıkmaz " sinsileler içinde arkadaş :=) 9. şopar bak 1: "ulen 4ever gel arenaya onlar seni bile keser ayrıca sen tam tam & sert cocuk u kadar tanıyon ? " demişin hayırdır başkasının pipisi ile gerdeğe girion ne o fındık tanesi ??? ÖNCE ŞUNU söylemek istiorum 9 maddeyi koydum neden koydum ben bu shopara diorumki önce klavye kullanmasını öğren sonra gel konuş die adamda kumdan havuz mavuz dio tüm hatalarını fark edecek beyne sahip olmadığından bari okuma biliosa okusun anlasın die yazdım e benim haysiyetsiz shoparım anladınmı... şimcik kapanış konuşması nın çok uzun olması gerekir tabi ama ben bu şopar arkadaşı kendine olan güvensizliği , başkasını savunayım derken düştüğü halleri ayrıca imla hataları beyin yetmezlikleri , mide bulunması kusma baş dönmesi sonrası millete dupe item versin die gebeliği ile baş başa bırakıorum olm bak şoparsın şopar kalacan ama yanına yalakalık ıda eklemişsin ... hımmm ayrıca demeden edemiyeceğim senin mantığın bu oyunu oynamaya yetmesi beni çok şaşırttı yada oynayabilionmu falam acıkcası merak ediorum... kal sağlıcakla şoparking. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:17 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arkadaşlar dupe yapıp aynı itemden 30 tane sonra up edip bir tane +8 cıkınca diğerlerin i yakıolar sonra yaptıkları +8 silinmi tek ıd olayı. aynı ıd den ıkı item olursa dupeden gıdıo walla gecenkı dupeden herkes cosdu cz de artık herkes pespembe yane oyunda dupe yapamayanlara allah yardım etsın ....( bende yapamadım yenı patchden sonra her seyı öğrendım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyla alakam yok ama birşey söylemek istiyorum TrimoVax. Milletin yazdığı yazılardaki imla, dilbilgisi vb. eleştiriyorsunda, hiç kendi yazdığın yazıyı okuyor musun? Ciddi bir soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben üstdeki tartışmayı okumadam sadece bunlar dupe deil demiş wodooo dakı bir arkadas da sallamasın tüm clan ugrade işini hatim mi etmişler herşey dupe ondan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 aramil elimden geldiğince okuyorum ayrıca böyle 1 eleştiri beklediğimden dolayı dedimki o yazıda " ben sana klavye kullanmasını öğren sonra gel diorum sen bana git kumda oyna diorsun" al sana o zaman die koydum ayrıca benim asıl kızdığım ortada manyak salak aq gibi şeyleri yöneltmesi gerekmezken çok acele ve fevri bi şekilde saçma sapan 1 savunmaya girip beyninin tüm kılcallarını patlatmış olduğundan acaip şeyler yazıo tutarsız dayanaksız ben buna kızdım asıl eleştirim imla yazım kuralları gibi gözüksede onun ilk başlardaki hakaretleridir son yazımdada arkadaşın anladığı dilden konuştum... buna uygun çok atasözü var. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:27 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arkadaslar 50 cent adına hepinizden özür dilerim!!!! kulaklarını sizin icin cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @Picallo_Tr Saçmalama hasan! Ben burda TAM___TAM yada sert çocuğu savunmuyorum sadece belki adamlar YTL ile almışlardır bilmeden yorum yapmayın diyorum..bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar