AnemiC Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arkadaşlar sizce bu warrior lardan en sağlamı hangisi oynuza sunuyorum... sayk0 odi konan jayaraj huge_mustang pestmar2 buyurun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bunlar değğil bence en güçlüsü taurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 cyper ın en güçlüsü demedim sadece oy vermek isteyen versin herkezin düşüncesi farklıdır serverda daha çok warrior war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 taurus dies de. ama bence bütün serverlardaki en güçlü warrior o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 topic in içine ettin şurada adam gibi oylama yapacaz banane diez deki warrior dan hayret bişi atlama her topic e zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hesap mı vericem lan sana msj yazarken. kimse sallamıyor bile topic ini. dua et benim yazdığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 TauruS en iyi warriordur. Tabi sondan başa gideceksek. Savaşta oturarak Victorius yazısını görmeyi bekleyen, adamlara sadece ks ile vuran warriordan ne anladım ben? Ares te en iyi warrior siralamasi yapmak istersek; - ROYCOLT - Online - W4RMASTER Bunlar en iyiler yani şu çok daha iyidir diye bişiy yok. Humanlarda da F9Devil i söylemeye gerek yoktur sanırım. Bide Isaam Tospiim var o apayrı x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahahaha... Uçuşlardayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sevindin mi? xD Islak a2 ye gel de emanetini veriyim ben sana pm atarım sen yeterki gir xD (löl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sayk0 odi konan jayaraj huge_mustang pestmar2 bu gördügün listedekilerin hepsini 1vs1 de alan biri var oda LegendsForever istedigin warrioru getir cypherdaki hepsini 1vs1de alıri...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 elbette ıslak_tosbaga :p bn warriorthelast ı sefiom en çok lwl 70lerden en iisini bilmem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 walla areste ıslak oijo monsterkill we f9(sewmesemde cok saglam) iidir ama bence oijo biraz daha ii gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 walla bunların arasında adını duyduğum bi f9 bide ujio var. gerisini duymadım ama izmirin bağrından kopup gelen umoto var bitane adam bu gidişle bu saydıınız adamlar arasına girecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Rege_Satana ncs 2 LegendsForever xD ::Undefeated:: diyorum gerisi fasa fiso diyorum Cypher için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o itemlere gore f9 bence ii deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hiçbiri deil bilemediniz lord tyranus en iyisidir yerim diyen varsa gitsin teke tek kapışsın biride demiş w4rm4ster online roycolt onlar kim ya 1v1 de hepsini izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ujio mujio da hikaye hiç bi yerde hiç bi olumlu faaliyetini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ::ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bencede lord_tyranus cok saglam. roycolt falan birkac kisi abaninca ustune yatiyo lord_tyranus ole deil iste. f9devil'ide abartiyolar 70 falan ama ustteki arkadasin dedigi gibi item yok iste:S ona bakarsan marekiller'da 70 ama full plate seti var adamin ne guzel bazen chitin giydigide oluyo tabi:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ha pardon bidas ı da es geçmemek lazım elle tutulur 3 warrior var bana sorarsanız bidas tyranus f9 (f9 dier ikisine göre daha eziq kalır bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 soulslayer den kımse bahsetmıo yaw o kadar kotumu kı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tranq kanka bahsettiğim bidas orji soul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 - ::ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTRON Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hitmachine adam mage gibi adını yazdırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar