Foxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: Popeye, 25 Kasım 2002 03:36 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 24 Kasım 2002 14:20 tarihinde demiş ki: adam geçerken duvar varsa sahada peş peşe duvar pası git git vur kaçır klasiktir [hline]Grandmaster Hamburger (Grandmaster Blacksmith Flint Fireforge) eh be bi kere yaptım bunu gole gidiyodum o arada da zemin katta oturan bi eleman evinin demirlerini boyuyodu ayagım boyaya girmişti hem gol kaçmıştı, hem adama boya parası ödemiştik, hemde annem dövmüştü ehe şansımı ztim :))[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn [Bu mesaj Popeye tarafından 25 Kasım 2002 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] + LOL pop[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 said: blackchaos, 26 Kasım 2002 20:08 tarihinde demiş ki: Ayrıca top suya gider çıkarılır çimlere veya bir yere sürünür. [hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Dünün Hataları , Yarının Deneyimleridir -R.Baggio- biz genelde en iyi abanan elemana veriyoduk topu dikiyodu havaya kupkuru geri geliyodu top heh[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 faullerde 3 adım baraj mesafesi açılırken topa vurucak eleman büyük adımlarla saymışsa" sen babandan bayak yemee öle mi gidion lan" diye bi tepki gelirdi[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 farkettiyseniz bunlar çocukların ortak dili. şehirler farklıdır iletişim içinde değillerdir ama hepsi aynı lafları kullanır. ah aynı bizim mahalle. artık çocuklar yapmıyo cidden maç falan sokaklarda hepsi evde oturup atari oynuyodur peh be gençliğe bak[hline]freestyle.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 valla bi şeyi unutmuşunuz. oynayacaklara topun sahibi karar verirdi.kimse başkasına oynama da diyemzdi.herkes oynardı. hala da öyle.[hline]Levie Sixth hakkında düşündüğünüz herşeyi unutun....Tarih yeniden yazılıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 said: Zed, 25 Kasım 2002 03:48 tarihinde demiş ki: ya cidden çok özledim mahalle maçlarını. şimdi hiç bi çocuk oynamıyo sanırım. [Bu mesaj Zed tarafından 25 Kasım 2002 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] simdi netten fifa oynuyor gencl1k:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeemer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 gençlik artık yoldan çıktı,maç!?!,futbol!?! nerdeeeee,artık hafta içleri okulda simit,meyvasuyu paralarını biriktirip haftasonu internetcafeleri dolduruyorlar.pehpehpeh![hline]If youre goin trough hell,keep going! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 KALE SON PENALTI BİR Bu lafı ağzından ilk çıkaran şahıs o takımdaki en şanslı kişi sayılır ve direk isyanla karşılaşır hayır ilk ben söyledim diye. Bu sihirli kelimeleri sarf eden oyuncu kaleye en son geçer ve ilk yapılan penaltıyı kullanarak gölcü kimliğini sergilemeye çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tam okumadım. yazdınmı bilmiyorum ama kaleden kaleye gol olmaz vardı bide.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Zed, 25 November 2002 06:48 tarihinde demiş ki: ya cidden çok özledim mahalle maçlarını. şimdi hiç bi çocuk oynamıyo sanırım. lan sen hiç bizimle maç yapmadınki.bi keremi ne hatırlıyorum.onun haricinde hiç inmezdin aşağıya.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bide biri kaleye yakın biyerde düşürüldümü biri uzak kale direğinden (yada taşından) adımlarla sayar (kale büyüklüğünün 2 katıydı sanırım) o mesafenin içindeyse penaltı verilir yoksa frikik tabi o sırada düşürüldüğü nokta kaybedildiği için kavga çıkar.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 top abuk subuk biyere kaçtığında en ufak gönderilir alması için(bkz. larva :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 atan alır spor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yok işte atan almıo abuk biyere kaçınca küçük fln en küçük yollanıo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bide birisi böle topa abandığında,top tee uzaklara giderse, söylenen genel tümcedir. "hadi güzelim aynı hızla.hadi"[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Ra_d, 12 September 2003 00:57 tarihinde demiş ki: lan sen hiç bizimle maç yapmadınki.bi keremi ne hatırlıyorum.onun haricinde hiç inmezdin aşağıya. eskiden, buraya taşınmadan önce emekte oynardık. dikmen'de allahın dağında ne oynıycam hiç işim olmaz. zaten her taraf yokuş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hele canım bende diyorum bu adam hiç inmezdi.de buraya taşındığımızda ben ilkokul 3 teydim.sen ilkokul 5 falan'dın heralde. ayrıca yandaki park yerlerinde maç çok zevkli olurdu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yok ben buraya taşındığımda orta1'e geçmiştim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 tamam doru bende 5'e geçmiştim anadolu lisesi sınavlarıa hazırlanıyodum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 korkma olm, teknik vurcam euheuheuhe bu cok guzell bi laf[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar