Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahalle Maçlarının Eşsiz Kuralları :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 25 Kasım 2002 03:36 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 24 Kasım 2002 14:20 tarihinde demiş ki:
adam geçerken duvar varsa sahada peş peşe duvar pası git git vur kaçır klasiktir
[hline]Grandmaster Hamburger

(Grandmaster Blacksmith Flint Fireforge)

eh be bi kere yaptım bunu gole gidiyodum
o arada da zemin katta oturan bi eleman evinin demirlerini boyuyodu

ayagım boyaya girmişti
hem gol kaçmıştı, hem adama boya parası ödemiştik, hemde annem dövmüştü ehe
şansımı ztim :))[hline]Salvador "Colombia" Thompon
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

[Bu mesaj Popeye tarafından 25 Kasım 2002 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
+

LOL pop[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum.
Mesaj tarihi:
farkettiyseniz bunlar çocukların ortak dili. şehirler farklıdır iletişim içinde değillerdir ama hepsi aynı lafları kullanır. ah aynı bizim mahalle. artık çocuklar yapmıyo cidden maç falan sokaklarda hepsi evde oturup atari oynuyodur peh be gençliğe bak[hline]freestyle.gen.tr.tc
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 25 Kasım 2002 03:48 tarihinde demiş ki:
ya cidden çok özledim mahalle maçlarını.
şimdi hiç bi çocuk oynamıyo sanırım.

[Bu mesaj Zed tarafından 25 Kasım 2002 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]

simdi netten fifa oynuyor gencl1k:)
Mesaj tarihi:
gençlik artık yoldan çıktı,maç!?!,futbol!?! nerdeeeee,artık hafta içleri okulda simit,meyvasuyu paralarını biriktirip haftasonu internetcafeleri dolduruyorlar.pehpehpeh![hline]If youre goin trough hell,keep going!
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
KALE SON PENALTI BİR

Bu lafı ağzından ilk çıkaran şahıs o takımdaki en şanslı kişi sayılır ve direk isyanla karşılaşır hayır ilk ben söyledim diye. Bu sihirli kelimeleri sarf eden oyuncu kaleye en son geçer ve ilk yapılan penaltıyı kullanarak gölcü kimliğini sergilemeye çalışır.
Mesaj tarihi:
tam okumadım. yazdınmı bilmiyorum ama
kaleden kaleye gol olmaz vardı bide.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 25 November 2002 06:48 tarihinde demiş ki:
ya cidden çok özledim mahalle maçlarını.
şimdi hiç bi çocuk oynamıyo sanırım.

lan sen hiç bizimle maç yapmadınki.bi keremi ne hatırlıyorum.onun haricinde hiç inmezdin aşağıya.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Mesaj tarihi:
Bide biri kaleye yakın biyerde düşürüldümü biri uzak kale direğinden (yada taşından) adımlarla sayar (kale büyüklüğünün 2 katıydı sanırım) o mesafenin içindeyse penaltı verilir yoksa frikik tabi o sırada düşürüldüğü nokta kaybedildiği için kavga çıkar.:)
Mesaj tarihi:
bide birisi böle topa abandığında,top tee uzaklara giderse, söylenen genel tümcedir.

"hadi güzelim aynı hızla.hadi"[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 12 September 2003 00:57 tarihinde demiş ki:
lan sen hiç bizimle maç yapmadınki.bi keremi ne hatırlıyorum.onun haricinde hiç inmezdin aşağıya.

eskiden, buraya taşınmadan önce emekte oynardık. dikmen'de allahın dağında ne oynıycam hiç işim olmaz. zaten her taraf yokuş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Mesaj tarihi:
hele canım bende diyorum bu adam hiç inmezdi.de buraya taşındığımızda ben ilkokul 3 teydim.sen ilkokul 5 falan'dın heralde.

ayrıca yandaki park yerlerinde maç çok zevkli olurdu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Mesaj tarihi:
tamam doru bende 5'e geçmiştim anadolu lisesi sınavlarıa hazırlanıyodum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
  • Yeni Oluştur...