Daniel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arkadaslar bazi server script packlerinde gordum ayirmisler events , items , gumps vs gibi bunları bende ayırmak istiyorum daha derli toplu oluyo ancak nasıl tanımlayabiliriz ?
leyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 spheretables'den bunu yapabilirsiniz. ilk önce klasörlerini açarsın sonra spheretables'den dizini belirtirsin.
Daniel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 dizini nasıl belirtecem ne yazicam + sphere.ini de bisey yapmam gerekiyomu ?
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 spheretables içinde [RESOURCES] altında zaten tanımlanış klasörler var. oraya bakarak çözebilirsin. örneğin; scriptscustom yaparsan, custom diye bir klasör tanımlamış olursun. sonra custom içine attığın .scp dosyalarını okur sphere. .ini ayarı istemiyor.
Zergling Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: Todesengel demiş'ki ; Zip kullanamayı bilen OWNER olup SERVER açıyor.. bu lafına katılıyorum
Albert Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 luzumsuz insan zergling, adamin shard actigini nerden biliyorsun ki? belki evinde local sunucu acti orada scripting'ini gelistiriyor?
Daniel Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bunun ziple falan alakası yok cunku script pack kursaydım direk scripts fln spheretables icinde cıkacaktı ama ben sadece düzgün derli toplu neyin nerde oldugu bilinsin diye öyle yaptımve sphere ile ugrasmayalı 1 yıl oldu yeni yeni tekrar döndüm + scripting biliyorum rahat ol.
Albert Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 o degil de, senin scripting bilmenle benim rahat olmam arasindaki baglantiyi nasil kurdun, merak ettim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 topic sorusu cevaplanmışken, ikili atışmaya girmenin hiç bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. bir çok yabancı developing dorumunda (başka türk dev forumu kullanmadığım için yabancı örnek veriyorum) "AdminKing" benzeri rumuza sahip insan oluyor ve bu insanlar sık sık sorular soruyorlar. hatta bazı sorular çok basit olabiliyor ama kimse çıkıp "sen ne biçim adminsin?" demiyor ya da o adminin shardını taşlamıyor. çünkü amaç soru cevaplamak zaten. öyle ya da böyle herkesin bir sorusu olabilir ;) belki çok optimist bir bakış açısı olacak ama ben artık kendi kendini modere eden bir topluluk istiyorum :)
Albert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yukarida yazdigim gibi sadece merak ettim. laf dalasi yapmak gibi hobilerim yoktur.
Daniel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 albert sana demedim onu diger arkadasa dedim
Albert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 quote kullanirsan veya kime cevap yazdigini belirtirsen karisiklik olmaz ;) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:46 tarihinde, Albert tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar