Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ya serverlardami sorun var yoksa bendemi charimla girmeye calistigimda select karakter ekranina kadar gelio fakat char i secmeye calistigimda dc yiyiorum bu sorun sadece bendemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Hayır marlon, sadece sende yok artık select char yaptığında dc veriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hayir daha oyuna girmeden ilk sifremi yazip karakter seccegim zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 marlon aynısı var bendede charı seçince a1 a2 a3 dc veriyo nedense..15-20 denemeden sonra girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pffff ben bole serverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Marlon bende de aynı vaziyet söz konusu. a2 sorunsuz, a1 dc şeklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ewet arkadaslar charınız geldikten sonra hemen enter a abanmayın 20 30 sn bekleyin sag sol yapın müsik dinleyin her neese soora girin dc vermio ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 :S aynı hata dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sellect char yaptığınızda DC olmasının yada oyunun kapanmasının sebebi; serverların doluluğu ve oyundaki lag durumu... ama diğeri bu gün başladı sanırım çok kişiden böyle şikayetler geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Knight online gümledi arkadaşlar suyu çıktı herkesi lineage e beklerim :P1 günde 52 lvl Elf okcu yaptim server 45x para exp sıkıntısı yok oyunun içinde msn ozelligi bile var muhaha =) [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:08 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @soulteam bende bi yunan serverında oyuna başlamıştım heriflerin yaşını örenince oyunu bıraktım :D tabi bide ne yapacağımı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 artık ke nin manyaklıklarına alıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar