Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magical silahlar ve npc'ler

extreme

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, magical silahar npc lerde hangi bilirtimlere göre çıkıyor.Yani random mu yoksa hangi silahın hangi npc den çıkacağı bellimi.Bunu neden soruyorum farzımahal bir kaç magical silahı silmek istiyorum lakin ilerde bir npc den çıkabilme ihtimali olursa server crash olabilir.Umarım kaygımı anlatabildim.Bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela Balron u ornek alalım.
Balron un CHARDEF ini incelediginde
NPCRESTOCK kırmında Loot_balron diye birsey olmasi lazım.
Scripts klasorunda spheretemp_loot.scp yi aciyoruz.
Loot_Balron diye search ediyoruz. Balron da cıkan lootun kodlari geliyor karsimiza.

ITEM=random_potion,{ 2 3 } // burda 2 veya 3 tane random potion cıktıgını gosteriyor
ITEM=ttm_lvl5,R99 // Burda ise Random 99 da 1 olasılıkla Lvl5 hazine haritasi cıktigini gosteriyor
ITEM={ RANDOM_WEAPON_FORCE 3 RANDOM_WEAPON_MIGHT 3 } // burda ise toplam 6 balron un 3 unde Force magicallar diger 3 unde ise might magicallar cıktıgını gosteriyor.Kesin 2 turden biri cıkıyor ama hangisi ne zaman cıkar bunu belirleyemiyoruz.Bir tarafın Ihtimalini yukseltirsek onun cıkma olasiligi artar.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

spheretemp_loot.scp uzerinde degisiklik yapman yeterli.Zaten bastan incelersen tek tek lootlari onune gelecektir hangi npcden ne cıktı.Loot_dragon, loot_deamon, seklinde cogu belirgin zaten. Yada dosya icinde Force,Might,Vanq gibi terimleri arayarakda daha hızlı calısabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...