Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlar online ama girilmiyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olabilir walla ama 3 serverlara hiç giremiyosun non-pre bile demiyo onlar 255 hatası veriyo

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 10:09 tarihinde, SOLDIER tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Şimdi Xıgenon3 girdim ama dc werdi oyun sapıttı iyice bence bugun daha oynayamayız :PGaliba Yeni bir pacht gelcek gibi bir hava war bütün serverlar gene offline oldu :(

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 10:18 tarihinde, SOLDIER tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
alın sıze oyunun son halı sabaha kadar kastıgım exp gıttı [spo]http://rapidshare.de/files/15298134/oyunun_son_hal_.JPG.html [/spo]

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 11:10 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
temple bug düzeltmek için telepot scrollarıda kadırmışlardır düpe yi engellemek için gold bar ları kaldır dıkları gibi yankında her şeyi kaldıracak lar hiç bir şey kalmayacak bu gidşile :D
Mesaj tarihi:
ya bu oyun tam bı stress tmm gırıo dedım lvl kasarım kaybedecıgm %1 ı alırım dedım kalktı adamın bırı 4 tasa kaldırdı benı daha gırer gırmez delırecem ya ben %2 almak ıcın 2 satte yakın calısıorum OFFFFFFFFF OFFFFFFFFF
  • Yeni Oluştur...