Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatakta ne kadar iyisin :D

sarpus

Öne çıkan mesajlar

Şahin K. sempatizanı
Gücünüzü denizik soğuk sularından alıyor, ayağınızdan çıkarmadığınız terliklerinizle tarzınızı tamamlıyorsunuz. Seçim yapmazsınız, her daim patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sokakta, arabada, banyoda, salonda, yatakta, neresi olursa olsun "vurmak" üzere yaratılmışsınız.

niahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Yatakta o kadar iyiyim ki eşimi incitebilme düşüncesinden dolayı seks bile yapmıyorum. Hatta her gece yatağa bir demet gülle giriyorum. Eşime gününün nasıl geçtiğini sorup sabırla dinliyorum. Onun için en iyisi ne olacağını düşünüp fikrimi açıyorum. Tabii her zaman son kararları eşime bırakıyorum yatakta. Hatta zaman oluyor tv'yi açıp polyanna bile izliyoruz eşimle..

Yatakta o kadar iyiyim ki!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yatakların efendisi
Yatakta bile efendiliğinizden ödün vermiyorsunuz. Paşa gibisiniz maşallah. Neredeyse yatağa bile takım elbiseyle gireceksiniz. Biraz daha relax olun. Bırakın karışsın duygularınız, ısınız. Kasıyor da kasıyor kasıyor da kasıyorsunuz. ve bu sizi sıkıyor.

Diğer olasılıklar
Rocco Siffredi (%20)
Leopar (%10)
Kuşukalkmaz (%10)
Afrodit (%10)
Apache (%10)
Bezgin playboy (%10)
Sosyal ağlarda paylaş

Afrodit
Aşk için yaratılmışsınız. Her dokunuşunuzda sevgi var, tutku var, aşk var. Mükemmel bir birlikteliğiniz olduğu kesin. Türlü fantazyalar kuruyor, birlikte hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir ateşiniz, duygusallığınız ve aynı zamanda da saflığınız var. Herşey ne güzel diy mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Afrodit
Aşk için yaratılmışsınız. Her dokunuşunuzda sevgi var, tutku var, aşk var. Mükemmel bir birlikteliğiniz olduğu kesin. Türlü fantazyalar kuruyor, birlikte hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir ateşiniz, duygusallığınız ve aynı zamanda da saflığınız var. Herşey ne güzel diy mi?

Diğer olasılıklar
Leopar (%20)
Kuşukalkmaz (%20)
Maymun (%20)
Şahin K. sempatizanı (%10)
Sosyal ağlarda paylaş

Afrodit

İyiymi$ =)
Sosyal ağlarda paylaş

Rocco Siffredi
Tam bir tripodsunuz. Artık bu kadarı da fazla, siz bu işin kitabını yazacak seviyeye gelmişsiniz. Bir bakışla karşınızdakini yerle bir ediyor, yatakta da resmen ömrünü tüketiyorsunuz. Sizin kadar profesyönel fakat tehlikeli biriyle başaçıkabilecek birileri çevrenizde pek yok gibi...

Diğer olasılıklar
Afrodit (%20)
Apache (%20)
Şahin K. sempatizanı (%10)
Maymun (%10)
Bezgin playboy (%10)
Yatakların efendisi (%10)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...