Twisty Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bezgin playboy musum eahah [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 04:09 tarihinde, Twisty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Leopar Yatakta tam bir tanrısınız. Baştan çıkarmasını çok iyi biliyor, "o"nu adeta köleniz yapıyorsunuz. Dayanılmaz cazibeniz, vahşiliğiniz ile yatakların şahı / kraliçesiniz. Zaman zaman tostunuzu yiyip bekliyorsunuz, bazen de tostu yediren siz oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şahin K. sempatizanı Gücünüzü denizik soğuk sularından alıyor, ayağınızdan çıkarmadığınız terliklerinizle tarzınızı tamamlıyorsunuz. Seçim yapmazsınız, her daim patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sokakta, arabada, banyoda, salonda, yatakta, neresi olursa olsun "vurmak" üzere yaratılmışsınız. niahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 afrodit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben bı testlerı yapanı dovucem hep hatun cıkıyor lost ta kate cıkmsıtı burdada afrodit cıktı ha allahım hey bı sahın abı olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 afrodit dedi ehuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yatakta on kaplan gucundeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yatakta o kadar iyiyim ki eşimi incitebilme düşüncesinden dolayı seks bile yapmıyorum. Hatta her gece yatağa bir demet gülle giriyorum. Eşime gününün nasıl geçtiğini sorup sabırla dinliyorum. Onun için en iyisi ne olacağını düşünüp fikrimi açıyorum. Tabii her zaman son kararları eşime bırakıyorum yatakta. Hatta zaman oluyor tv'yi açıp polyanna bile izliyoruz eşimle.. Yatakta o kadar iyiyim ki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yatakların efendisi Yatakta bile efendiliğinizden ödün vermiyorsunuz. Paşa gibisiniz maşallah. Neredeyse yatağa bile takım elbiseyle gireceksiniz. Biraz daha relax olun. Bırakın karışsın duygularınız, ısınız. Kasıyor da kasıyor kasıyor da kasıyorsunuz. ve bu sizi sıkıyor. Diğer olasılıklar Rocco Siffredi (%20) Leopar (%10) Kuşukalkmaz (%10) Afrodit (%10) Apache (%10) Bezgin playboy (%10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Afrodit Aşk için yaratılmışsınız. Her dokunuşunuzda sevgi var, tutku var, aşk var. Mükemmel bir birlikteliğiniz olduğu kesin. Türlü fantazyalar kuruyor, birlikte hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir ateşiniz, duygusallığınız ve aynı zamanda da saflığınız var. Herşey ne güzel diy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Afrodit Aşk için yaratılmışsınız. Her dokunuşunuzda sevgi var, tutku var, aşk var. Mükemmel bir birlikteliğiniz olduğu kesin. Türlü fantazyalar kuruyor, birlikte hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir ateşiniz, duygusallığınız ve aynı zamanda da saflığınız var. Herşey ne güzel diy mi? Diğer olasılıklar Leopar (%20) Kuşukalkmaz (%20) Maymun (%20) Şahin K. sempatizanı (%10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu arada yatakta süperimdir , bi yatmaya karar verdimmi kimse kaldıramaz,istedimmi 1 saat istersem 18saat uykuyla ayakta durabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bezgin playboy iimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bi leoparda biz çıktık iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yataklar1n efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Afrodit Aşk için yaratılmışsınız. Her dokunuşunuzda sevgi var, tutku var, aşk var. Mükemmel bir birlikteliğiniz olduğu kesin. Türlü fantazyalar kuruyor, birlikte hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bitmek tükenmek bilmeyen bir ateşiniz, duygusallığınız ve aynı zamanda da saflığınız var. Herşey ne güzel diy mi? İyiymi$ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 afrodit ne lan. quizi kazırlayanı elime geçirince eminim değişecek fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yatak fellowship :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 afrodit.. aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Rocco Siffredi Tam bir tripodsunuz. Artık bu kadarı da fazla, siz bu işin kitabını yazacak seviyeye gelmişsiniz. Bir bakışla karşınızdakini yerle bir ediyor, yatakta da resmen ömrünü tüketiyorsunuz. Sizin kadar profesyönel fakat tehlikeli biriyle başaçıkabilecek birileri çevrenizde pek yok gibi... Diğer olasılıklar Afrodit (%20) Apache (%20) Şahin K. sempatizanı (%10) Maymun (%10) Bezgin playboy (%10) Yatakların efendisi (%10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Leopar çıktım :P Diğer olasılıklar: Şahin K. sempatizanı (%20) Afrodit (%20) Apache (%20) Bezgin playboy (%10) Yatakların efendisi (%10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 "Tam bir Tripodsunuz" kopardı beni :D Anketi hazırlayan arkadaşı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ben sex yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 afroditmişim. romantk diyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @senko belki de gerçekten kuşunuzla veya karşınızdakinin kuşuyla ilgili bir takım sorunları var senko bu nedio boyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar