Neron Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Evet çok dikkat ettim ellerim, dudaklarım kuruyor nedendir bu ? Yada bunun gibi şeylerle karşılan arkadaşlarımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 içme bence alerjin olabilir. doktora gitmeni tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ben de alkol alınca kıpppkırmızı oluyorum. Azıcık bile içsem oluyor. Alerji gibi bişe sanırım. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bende deli susuyorum alkolden sonra, bi gariplik yok ama sanırım, su konsantrasyonu dusuyo sonucta.benim kolpam tabi tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 alkol vücuttaki suyu emiyor. dudağın elin ihtiyacı olan nemde bununla birlikte gidiyor kurumasının sebebi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Normaldir. O_o alkol içince kana karışır.kandaki alkol vucudda dirençsizliğe neden olur.bu da vucud metabolizmasının hızlanmasına yol açar.ateşin yükselir.yükselen vucud ısısı nedeniyle el ayak ağız dil kuruması , yüz kızarması vs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 benim gözlerim kızarıyo çok içince ..demek ki baya mi su emilmesi oluyo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Metabolizmanın hızlanması değil de, daha çok alkolün su seviyesini düşürmesiyle ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bn alkol alınca ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 what is the matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 normal :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben alkol alınca kusuyorum hatta kokusunu duyunca kusuyorum böhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 alkolun vucudu zehirlemeden atılması için bol su kullanılır ve vucut suya ihtiyac duyar. sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben alkol alınca sarhoş oluyoraam (şarapçıyıqqkiu :DDD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 boş kafa mezara.alkol güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bisey olmaz merak etme, yatagimin basinda hep 1 lt lik su duruyo ehe. sabahlari yanarak uyanmaya alisiyosun bi sure sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahaha aklima tee yillar once tanidigm ercan adinda bir arkadas geldi . - ercan , bu aksam icelim mi ? - yok abi . icince basim bir tuhaf oluyor , hosumada gidiyor ama boyle bir acayip oluyorum demisti . biz tabii burda sarhoslugu tarif ediyor falan sandiydik megerse adam icince hakkaten bir tuhaf oluyormus . sonra bu ercani icmeye ikna ettigimiz gunlerden birisinde elemanin birisi sordu : " ercan sen simdi sarhos oldun ya biz seni tutup **** ne yaparsin ? " diye sordu . gelence cevaptan adamin acayiplestigini anlamak pek zor degildi : " bir daha sizle konusmam ." sorunun ozune gelince dehidrasyon tabii aciklamislar yukarda ideale en yakin cozumu zegna vermis ama onun da eksigi var . sise bas ucunda degil dolapta durmali . soguk olmayinca harareti almiyor su . bir daha dusundum . ideal cozum icmemek aslinda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 fakülte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bende içince işiyorum iyi olmuyo ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hiç olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bana bişe olmuyo içiyom içiyom sarhoş olmuyom anlamıyom sorun bende mi halbuki çok az alkol alırım sadece özel günlerde, alınca da adam gibi alırım ama işte bişi olmuyo hiç hissetmiyom su gibi geliyo Bünye walla alkol almak zorunda değilsin. Bu arada bende alkol alınca direk tuvalete, bi bira içersem 2 litre işiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bildigim kadariyla alkol karacigerde parcalanirken su kullaniliyor. Bu yuzden vucuttaki su miktari azalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bol bol su için :P said: Kişi, vücudunuzu susuz bırakmamak için her zaman hissedilenden daha fazla suya ihtiyaç olduğu unutmamalıdır. Bu ihtiyaç hiçbir zaman çay, kahve, kola, alkol gibi içeceklerle giderilmeye çalışılmamalıdır. Aksine, bu tarz içecekleri sık içme alışkanlığı olan kişiler, daha fazla su içmeye özen göstermelidir. Çünkü, alkol çay ve kahve benzeri içecekler, bazı ilaçlar gibi böbreklerin daha fazla su atmasına neden olur ve vücudun su kaybını artırır. Uzmanların bu konuda önerisi, çay, kahve ve alkol içildiğinde ekstradan bir onun kadar da su içilmesidir. Vücuttan kaybedilen suyu yerine en kolay koyabilecek içecek sudur. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 11:40 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende cok içince kızarıyom mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar