gdspll Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Dün gece yatmadan önce orgrimmar önündeki bankada bir arkadaşıma mail yazıyordum, pat diye biri backstab,ambush cekti, yeni dungeondan cıkmıstık ustum basım kırık oldugundan arkamı donemden öldüm. Simdi olayın anlamadıgım kısmı ben bu kişiye ne vurdum ne dokundum, partim yanımda degildi kimse alan atıp vursun.Şoyle bir olasılık olacak diyecegim, partimden biri bana vuran kişiyle partide ve o şekilde olaylar gelişti ama oda degil kimse combatta degildi. Bu iş nasıl oldu ben anlamadım.. Belki engineering yada benzeri bir meslek ile mc ya da bileyim ona benzer bir olay vardır bilmedigim diyorum.. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Enemy at the gates... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 said: yeni dungeondan cıkmıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Contested territoryden çıktıktan sonra pvpnin kapanması için 5 dakika friendly territoryde kalman lazım aksi takdirde karşındaki oyuncuya kırmızı olarak gözükürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ilkkez boyle birsey basıma geldigi için haberim yoktu boyle bir durumdan, teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 olayın orgideki bankanın önünde olması ilginç değilmi. nasıl oluyorda şehrin ortasında dolaşıyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 görünmez olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 onu anladım. görünmezde olsa koca şehir guardları var bi sürü player var hiçmi yakalanmıyor. küçük köylerden bahsetmiyoruzki. bence ana şehirlerde bu kadar rahat gezememeleri lazım. öyle değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 daha da raat dolaşıolar aslında hatta bazıları gorunmez olmadan takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Özellikle Auction House'un tepesinden ally eksik olmaz, arada paladin falan dolaşıyor rahatça hatta. Rogue'lar için zor olmasa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Şehir savunmaları inanılmaz sux! Misal NE pri yada druidler savunmadan koşarak geçip org ah de striptiz show yapiolar bizde izlioz :D (Ama 31 çekmiyoz şu ünlü videodaki gibi kültür farkı ;P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ünlü video ? link lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 http://dumpalink.com/media/1141898588/Jerking_Off_To_World_Of_Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: Şehir savunmaları inanılmaz sux! Misal NE pri yada druidler savunmadan koşarak geçip org ah de striptiz show yapiolar bizde izlioz :D (Ama 31 çekmiyoz şu ünlü videodaki gibi kültür farkı ;P) Ahahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar