bejawe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet ya bu dili nasil buluorlar nasil kabul ediorlar nasil bir ulkenin hepsi o dili konusuor kural ilemi ceza ilemi ilk dili nasil bulmuslar kafamda beynimin bos olup kullanmadigim %96 sini kaplamakta ilk dil bence uzaylilar tarafindan magra adamciklarina ogretildi gibime gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Allah işte :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Noktalama işaretleri çok önemli;dediklerinden bişi anlamamız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kısaca ilk dil nası bulundu dior arkadaş Yani bu soru zeytin ağacı zeytin çekirdeğinden çıkıosa ilk ağaç nası olmuş gibi bişe. Saçma ve gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bir hayvan oğlunun teki arkadaşı esnerken eşek şakası yapıp elini ağzına sokmuş işte o gün ilk dili bulmuş insanoğlu. (iğrencim farkındayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lisede dilbilim dersinde öğretilir bu konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 madem öğretiliyo yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 adem havvayi goruyo adem diyo kendini gosteriyo havva kendini gosteriyo havva diyo ben diyo sen diyo sonra cocuklari oluyo havva emziriyo biri süt diyo türk oluyo digeri milk diyo ingiliz oluyo o degil de let there be light yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mükemmel açıklık getirmiş dela kutluyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 benımde cocukken kafamda hem şey vardı evren nasıl olmuştu allah nasıl oldu falan düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 dil bi teknoloji degildir. dil zaten vardir. ayni muzik gibi. yani nasil muzik icimizden geliyosa, dil de onun gibi. haliyle kesfi de soz konusu degil; zaten vardi. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 04:26 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aklına gele gele bu mu geldi. genelde allah var mı. kahinet nerede başlar, sayıların sonu yoksa sonsuz +1 tanımsızlığını nereye kadar korur, fizyon nedir, allah becerisi varsa tüm kadınları neden güzel yaratmadı, kabartma tozu hamuru nasıl kabartır, babam böyle kek yapmayı nerden öörendi gibi sorular sorsana birazda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Çok uzun zamanda gelişmiştir heralde... Yani en başta hebe hübe haga huba diye bişiyler diye anlaşıyolardır, sonra zamanla gelişmiştir, belirli bi medeniyet seviyesinden sonra da diller ayrılmaya başlamıştır böğürmeler yerine kelimeleri bulmuşlardır filan İnsanlığın başlamasından dillerine gelişimine kadar oldukça uzun bir zaman geçmiştir heralde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oha dela gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @ayhan sacma ve gereksiz olan senin bu topik altinda boyle bi yazi yazmandir ayrica hakkaten simdi zeytin agaci zeytin cekirdegiden oluorsa nasil zeytin agaci olustu allahim kafayi siyircam :D ayrica yazi yzanalarin cogu espiri yapmaya calismis konuda birazcik ciddiydim ama neyse acikcasi bunun ustune bi ton hikaye yazarim ben 1-) uzaylilar geldi ogretti 2-) ilk insanlar uuu aaa die die bisileri buldular kendi aralarinda (cumhuriyet demesi baya zordur herhalde o zamanlarda) 3-) adem ve havva dil biliordu zaten ama bu hangi dildi bilinmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @ayhan sacma ve gereksiz olan senin bu topik altinda boyle bi yazi yazmandir ayrica hakkaten simdi zeytin agaci zeytin cekirdegiden oluorsa nasil zeytin agaci olustu allahim kafayi siyircam :D ayrica yazi yzanalarin cogu espiri yapmaya calismis konuda birazcik ciddiydim ama neyse acikcasi bunun ustune bi ton hikaye yazarim ben 1-) uzaylilar geldi ogretti 2-) ilk insanlar uuu aaa die die bisileri buldular kendi aralarinda (cumhuriyet demesi baya zordur herhalde o zamanlarda) 3-) adem ve havva dil biliordu zaten ama bu hangi dildi bilinmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar