Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son zamanlardir baya kafamda

bejawe

Öne çıkan mesajlar

evet ya bu dili nasil buluorlar nasil kabul ediorlar nasil bir ulkenin hepsi o dili konusuor kural ilemi ceza ilemi ilk dili nasil bulmuslar kafamda beynimin bos olup kullanmadigim %96 sini kaplamakta ilk dil bence uzaylilar tarafindan magra adamciklarina ogretildi gibime gelior.
Sosyal ağlarda paylaş

aklına gele gele bu mu geldi. genelde allah var mı. kahinet nerede başlar, sayıların sonu yoksa sonsuz +1 tanımsızlığını nereye kadar korur, fizyon nedir, allah becerisi varsa tüm kadınları neden güzel yaratmadı, kabartma tozu hamuru nasıl kabartır, babam böyle kek yapmayı nerden öörendi gibi sorular sorsana birazda :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun zamanda gelişmiştir heralde...

Yani en başta hebe hübe haga huba diye bişiyler diye anlaşıyolardır, sonra zamanla gelişmiştir, belirli bi medeniyet seviyesinden sonra da diller ayrılmaya başlamıştır böğürmeler yerine kelimeleri bulmuşlardır filan

İnsanlığın başlamasından dillerine gelişimine kadar oldukça uzun bir zaman geçmiştir heralde=)
Sosyal ağlarda paylaş

@ayhan sacma ve gereksiz olan senin bu topik altinda boyle bi yazi yazmandir ayrica hakkaten simdi zeytin agaci zeytin cekirdegiden oluorsa nasil zeytin agaci olustu allahim kafayi siyircam :D
ayrica yazi yzanalarin cogu espiri yapmaya calismis konuda birazcik ciddiydim ama neyse acikcasi bunun ustune bi ton hikaye yazarim ben
1-) uzaylilar geldi ogretti
2-) ilk insanlar uuu aaa die die bisileri buldular kendi aralarinda (cumhuriyet demesi baya zordur herhalde o zamanlarda)
3-) adem ve havva dil biliordu zaten ama bu hangi dildi bilinmez :d
Sosyal ağlarda paylaş

@ayhan sacma ve gereksiz olan senin bu topik altinda boyle bi yazi yazmandir ayrica hakkaten simdi zeytin agaci zeytin cekirdegiden oluorsa nasil zeytin agaci olustu allahim kafayi siyircam :D
ayrica yazi yzanalarin cogu espiri yapmaya calismis konuda birazcik ciddiydim ama neyse acikcasi bunun ustune bi ton hikaye yazarim ben
1-) uzaylilar geldi ogretti
2-) ilk insanlar uuu aaa die die bisileri buldular kendi aralarinda (cumhuriyet demesi baya zordur herhalde o zamanlarda)
3-) adem ve havva dil biliordu zaten ama bu hangi dildi bilinmez :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...