Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinc aga ilgilenirmisin bilmem

tasci

Öne çıkan mesajlar

gunde 99999 kere olan spot olaylarını burda abartıp yaglayıp konusuyosunuz bu sadece bilincin bu clanın leaderi olması ve bu foruma takılmasından sadece bunu koyuyolar gunde 100 kere oluyo bu tur olaylar sadece bu olay konmus ayrı konu cw spotunda lordos clanından 3 mage geldi ks yaptı bugun onuda koyuyum burda sabaha kadar konusak onların cok umrunda olur aynı sey burdada gecerli ufak spot olayından bilinc clandan atcak hali yok adamı sadece bence bu olay tartısma yaratıyo 0_o
Sosyal ağlarda paylaş

^_^

bunu bi kısası :)

sen zorlama eyüp salla ...

lem geyik yapma konu ağır ks diyolar :D

eheuehu

ks yemeyen ve ks yapmayan varsa sölesin?

ben belli bi lvl'a kadar sabrettim adam gibi oynadım olmuyo aga ^^^

her zaman güçlüysen alıyosun güçsüzsen kuyruğunu sıkıştırıp gidiyosun..

annesini anma babasını anma bacısını anma bunlar boş işler

sanal ortam sanal küfüür.. pehhhhh !!!

hadi kolay gele :)

oyun bu oyun çok sünirlenmezsem etmem aga küfür ^^

ama sinirlenirsem tanımam :))
(adam gevşiyo yauu yoksa niyetim kötü değil )

ks yapma ks yeme adam gibi oyna küfürde yemezsin etmezsinde..

yanlışmıyım eyüp aga ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ks olur, olacak ve olmaktadır....( siyasetci gibi konustum lem)

empire gelmeden evvel harpy spotlarında ks olurdu sımdı heryerde ks var ondan güçlüler süreklı ezıo bzde az spot almadık hanı (çaktırma) çok da küfür ettim çok orjinal kufurlerım var demı ama hakkımı ver :=)
neyse salla uykum geldı bunlar bosıs o tasci nin koydugu ss lerde hartt die bi mage var kendısı p.ç.in tekı orda honour kardesımıze ks ye spot vermem dıyo bunun gibilerle ugrasmayadegmez ...

etme gerizekalı, salak, arızalı adamalarla muhabbet ko .ötüne çekme zahmet demıs büyüklerimiz çok konustum galıba okumayın bence :P
Sosyal ağlarda paylaş

@ _50cent_tr ; ben burada provokasyon yapmıyorum , sen şimdi o clan kötü bu clan şöyle dersen olay taa yeşim ve arzuya kadar gider..

Burada beni tanıyan bilir , öyle 3 5 çapulcuya spot bırakmayacağımı ve bir ALLAH'ın kuluna dahi ks yapmadığımı..

Honoured içinde artık tek bir sabit fikrim var , bir avuç n00b
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...