Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ya reklamlarda çıkıyor ne dir bu Hacı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hoca'yla takım oluşturan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Hehe valla korku dizisi gibi bişiye beklio. Hacı psikopat bakiyo sdankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hiç görmedim reklamı ama cüneyt ülseverin polisiye bi romanı vardı "hacı" diye ondan esinlenilmiş bişi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 the imam vardı bu da the hacı dır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: hoca'yla takım oluşturan kişi eheh [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 08:57 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 priest o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu kadar orijinal bi dizi adı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 priest... lolzzzzz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 O sakallı, Tuncel Kurtiz mi, yoksa ben mi benzetiyorum? Eğer oysa yılların solcusu Tuncel Kurtiz'i hacı rolünde dini ahkam keserken görmek ilginç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bende öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ATV derken birden kendini Show'da buldu dizi. İlk bölümü izlediniz mi bilmiyorum, ben biraz takıldım. Anlattığı hikaye bir türk dizisi için farklı, ilk bölüm biraz kapalı kutuydu. Çok iyi ifade edilmemiş mevzular da vardı, "nereden çıktı bu şimdi ben anlamadım" dediğim sahneler oldu. Teknik acemilikler (yoksa absürdlükler mi demeliyim) vardı. Böyle bir konu Osman Sınav'ın elinde olsa çok daha farklı bir dizi de olabilirdi. İleriki bölümler dizinin sıkıcılığını ya da izlenebilirliğini ortaya koyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 fena deıl bakalım ılerkı bolumlerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dün akşam zapiing yaparkene gözüm takıldı biraz bakiyim dedim sarışın hatunu görünce stuck oldum bir anda kanala :) adını bilen varmı bi de neyin nesidir daha önce herhangi bir dizide falan oynadımı daha önce hiç görmedimde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sema Öztürk değil miydi o, eski kral tv viceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 PILGRIM olcak priest değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben bi ara gördüm çok kısa bia adam vardı ya çok iyi yobaz rolü yapıyodu ya da cidden ağır yobazdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Çıkmadan evvel -eüheüh hacı. şeklinde dalga geçtik ismiyle ama bayağı sağlam diziye benziyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sementha Hacı'yı Sunar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 konusu ne ki bu dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 deişik bşy ya ben de biraz izledim pek sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 @nileppezdel nazar duası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar