Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juventus - AC Milan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 Mart'ta oynanacak maç için görüşlerinizi alayım dedim...

Ben AC Milan taraftarı birisi olarak yinede Juventus yada Berabere gibi geliyo maç sonucu
Sheva'dan 1 gol bekliyorum açıkcası
Mesaj tarihi:
2-0 Juventus alır

Edit: bi sorun var ayın 13ü pazartesi değil mi?

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:40 tarihinde, Bugvan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İddaa fln değil sadece MILAN takımını tutan bir puser ım ve patinin maç hakkında görüşlerini almak istedim...
2. olarakda senin dediğine karşılık '' ben demişim ki ; Dengimiz değil , takım değil gibi iğleneyici laflar için açmadım topici... ''
Mesaj tarihi:
juve mi milanmi belli olmaz ama

muhtesem bir mac oalcagi kesin.

o kadar kaliteli oyuncular varki iki takimdada izlemeye doyum olmaz.

sahsen hangi iki takimin macini izlemek istersin deseler

juve milan derim

ne barca ne real ne arsenal.
Mesaj tarihi:
valla öyle demyin ac milan formda bide juventus fln puan farkını açtı 10 puan pek kascağını sanmıyorum ama yenildik demesinler diekasar belki,milan 1 gol atarsa o müthiş defansı ile maçın üstüne yatar gibi ama müthiş maç olcak
Mesaj tarihi:
klasik italyan ligi işte.. ben hiç haz alamıyorum maalesef çok sıkıcı oluyo oyun tarzlarından ötürü herhal. anca italyada 1.liğe oynayan takımların x bi avrupa takımıyla oynadığında izlenebilir oluyor futbolları. şahsi görüşüm tabi bu.
ama ac milan a içten bi sempatizanlığımda yok değil. acaip bi futbol oynuyolar çünkü.. bi anda bi bakıyosun 2-3gol atmışlar. ac milanın maçlarında herhan herşey olabiliyor ama genel anlamda oda bi italyan takımı ve juvede öle sıkıcı oluo ya :/

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...