_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 13 Mart'ta oynanacak maç için görüşlerinizi alayım dedim... Ben AC Milan taraftarı birisi olarak yinede Juventus yada Berabere gibi geliyo maç sonucu Sheva'dan 1 gol bekliyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2-0 Juventus alır Edit: bi sorun var ayın 13ü pazartesi değil mi? [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:40 tarihinde, Bugvan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 juve taraftarı biri olaraktan pek önemsemiyorum bu maçı eheh dengimiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dengimiz değil , takım değil gibi iğleneyici laflar için açmadım topici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2-1 milan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dolaylı yoldan iddia topiğimi ki bu şimdi :) Eğer değilse "Milan Dengimiz değil, her halükarda ezicez" diye bağırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 İddaa fln değil sadece MILAN takımını tutan bir puser ım ve patinin maç hakkında görüşlerini almak istedim... 2. olarakda senin dediğine karşılık '' ben demişim ki ; Dengimiz değil , takım değil gibi iğleneyici laflar için açmadım topici... '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 inzaghi aticak olay biticek ac milan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 işe baq yabancı takımlar için açılan topicde bilene kavga cıkacak forza juve diorum 15 tane atar [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 02:31 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 juve mi milanmi belli olmaz ama muhtesem bir mac oalcagi kesin. o kadar kaliteli oyuncular varki iki takimdada izlemeye doyum olmaz. sahsen hangi iki takimin macini izlemek istersin deseler juve milan derim ne barca ne real ne arsenal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 direk 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 valla öyle demyin ac milan formda bide juventus fln puan farkını açtı 10 puan pek kascağını sanmıyorum ama yenildik demesinler diekasar belki,milan 1 gol atarsa o müthiş defansı ile maçın üstüne yatar gibi ama müthiş maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Milanın defansı artık müthiş değil ki... Müthiş defanslar şampiyonlar ligi finalinde ikinci yarıda üç gol yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Maç pazartesi mi ya?? Ayrıca bir juve fanı olarak tabii ki jue diyorum. Gattuso oynarsa bikaç adam döver yine ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 O degil de keyifli mac olacagini sanmiyorum. 90 dakka yatarlar kornerdi freekickti 1 gol olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 klasik italyan ligi işte.. ben hiç haz alamıyorum maalesef çok sıkıcı oluyo oyun tarzlarından ötürü herhal. anca italyada 1.liğe oynayan takımların x bi avrupa takımıyla oynadığında izlenebilir oluyor futbolları. şahsi görüşüm tabi bu. ama ac milan a içten bi sempatizanlığımda yok değil. acaip bi futbol oynuyolar çünkü.. bi anda bi bakıyosun 2-3gol atmışlar. ac milanın maçlarında herhan herşey olabiliyor ama genel anlamda oda bi italyan takımı ve juvede öle sıkıcı oluo ya :/ [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar