Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezillik!!!

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Şimdi birine hassasım diyip ders vermeye kalkmışsın eline yüzüne bulaştırmışsın.Benim bu adamın uydurma olduğuna itirazım yok ama madem ders vereceksin yazdığını okuyacaksın , yoksa komik olursun sana söylediğim bu ama benim yazdığımıda kendi yazını okuduğun gibi okuyorsan bilemiyorum.Evet bu adam uydurmadır , verilen tarih saçmadır. Hassasım diyorsun 2. dünya ile 1.dünya savaşını ayıramıyorsun.Bende sana soruyorum bu nasıl samimiyet hassaslık konusunda.Sadece yazdıklarını oku diyorum komik duruma düşmemen için.Ayrıca 2 ve 1 harf değil rakamdır.Senden bana gelen ortalamanın altında , çocuk , cin gibi kelimeleride iltifat olarak kabul ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah işte şöyle adam gibi yorum yap tamam diyeyim, buna itirazım yok. Ne güzel yazmışsın işte, deminki gibi mesajlarınaydı benim sözlerim. Tutup da öyle mesajlarla gibi girme olaya.

2. dünya savaşıyla 1. dünya savaşını ayırt edememek gibi bir şey yok. Kafa dalgınken yanlış yazılabilir bir şey bu gayet, farketmemişim öyle olmuş. Hassas insanlar dalgın olmaz diye bir şey mi var ortada? Bi an 2 demişim yanlışlıkla. Bunun samimiyetsiz ya da ayırt edememe gibi birşeyle alakası yok. Zaten ilkokul tarihi bilen biri bile 1. dünya savaşı olduğunu bilebilir orada. Hani çok önemli bir detayı yanlış yazarsam bunu desen neyse, de bilinen bir şey zaten, kafam dağınıktı yanlış yazmışım. Burdan nasıl başka sonuç çıkardın anlamıyorum.

Bu arada harf olayını ona değil dem(o/a)goji olayına demiştim.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 16:36 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece bir konuda uyardım seni (yazdığını okuma konusu) ama sen beni direk demagojiyle suçladın ki ben yanından bile geçmedim.Bu adamın uydurma olmadığına dair iki satırlık yazımı al alıntı diye koy.Bulamazsın.Sen bana[aa 2. yazmış 1. yerine, aa burda yanlış harf kullanmış gibi çocukça mesajlar atacak değil düzgün tartışmayı bilen insanlara anlatmıştım zaten ben onları.] yazmışsın benim mesajımın üstünde duruyor şu anda ayrıca bana seviyesiz , ortalamanın altında demişsin ki hiç önemli değil benim için.Son olarak hafızan sana oyun oynuyor malesef yanlış örnek verdin bak 1. dünya ve 2. dünya demişsin.Neyse canını sıktıysam özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya uzatmayın işte 2 tane gay çıkmış aptal aptal hareket yapıyo. fenerli olması tabiki de takımını destekleyenler için utanç vericidir. gfb kısaltması ile de uyusmuş biraz tabi :)

ama uzatmaya gerek yok kim bilir kac tane gay fbli, gsli, bjkli vardır. ama stadda böyle hareketler yapmaları biraz ilginc tabi. sanki fb yi rezil etmek için gelmişler oraya ama sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şunu düşünün artık Parasızlıktan arkadan çalışmaya başlicak duruma gelmedik üstü kapalı kaşarlık edio yönetiminiz, futbolcularınız oda yakındır artık Magazin sayfalarında yerlerinizi süslersiniz..

Delirttiniz adamı tahrik etmek istediğiniz ortada ha ettiniz mi ? Evet ettiniz artık patlama noktasına getirmeyin herkesi sonra forumlarda neden olay çıkıyo diolar al işte bu yuzden olay çıkıo

Eywallah
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle insani şeyleri, milli tarih olsun, "adam öldürmek" gibi ağır suçlamalar ve insani duygular olsun yapılmış birkaç kişinin nanesi olsun sırf bir takım kavgasını uğruna bir kitleye yükleyecek kadar gözü dönmüşlük ve fanatizm içeren beyanlarda bulunan kişinin ne karakteri ne de insan olarak değeri vardır gözümde.

Birkaç kendinibilmez ve şimdi haklarında düşündüklerimi söylesem ceza alacağım kadar nefret ettiğim serserinin yaptığı bir caniliği, herkesin vicdanen en büyük suçlardan biri olarak kabul ettiği "insan öldürme"yi sırf fanatizm uğruna bir kitleye maledip saldırmak nasıl bir karaktersizliktir nasıl bir gözü dönmüşlük ve insanlıktan çıkmışlıktır anlamıyorum. Bir takım sevgisi nasıl insana kendi insanlığını unutturur da böyle laflar ettirir o da garip.

Burada ne "Şenkardeşler Kıraathanesinde"yiz ne de kalitesiz taraftar forumlarında (her takım için geçerli sözüm), belli bir olgunluk seviyesinin altında fanatizmin aklı, benliği bağlayıp gözardı ettirdiği bilinçsiz mesajlardan lütfen kaçınalım, ha bunu yapabilecek seviyede değilsek de mesaj atmayalım. Biraz sağduyu lütfen... İnsanlar nasıl milli değerler olsun cinayet olsun bu kadar ağır şeyleri bile sırf fanatizm uğruna suistimal edecek kadar çığrından çıkıyor, gerçekten anlamak güç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...