Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+8 ib nin gerçek fiyatı...

AnemiC

Öne çıkan mesajlar

Suna Dikkat Cekmek Istiyorum ßir Kısım Player Hayatında Kullanmadıgı IB yi 21 gb nin uzerinde olan bir fiyat karsiliginda sattigini soyelerek [ bir seferde 21 gb den fazla para verilmiyopr bilgidiginiz gibi ] ilk tradede 21 gb yi ikinci trade de geri kalan miktari vermeyi kabul ettiginiz taktirde ikincitrade de bow u size verecegini soyluyor.. sonucta olan buna inanarak karsılıksız ilk tradede 21 gb yi veren playerlere oluyor

lütfen dikkat..
Sosyal ağlarda paylaş

ben 60 gb olanı aldım belki kazıklandım belki en iyisini yaptım keşke gm yada ne bileyim birileri yapsada şöle ''F'' yada başka bir tuşa basınca fiyat listesi felan çıksa yani serverda 2 tane varsa pahalı olur 100 tane varsa ona göre fiyat yada 1000 tane de olsa belirli bir fiyat..(saçma ama olmasını isterdim)
Sosyal ağlarda paylaş

350 - 400 ytl ye dual +8 shard satilan / ama farklı olarak 140 ytl ye dual +8 shard satilan bi serverdan ne bekliorsunuz.. benim acimdan Cypherda ne olursa olsun bir iteme 40gb den fazla vermek.. ytl olarakta 50ytl den fazla vermek sacma..
bircok dupe riskni birkenara birak GM in keyfine bakior.. dex4 yüzügümün silindigini bilirm ben
Sosyal ağlarda paylaş

Lycaon staff ares server'inda az bulunan itemlerden biridir. hele +7'si ben diim 1/1000 siz diyin milyonda 1 öle yani... Lycaon staff'ın +7'si 50GB'den fazla fazla eder.Arkadaşımda yani hurr1cane'de bi tane var 70GB verdiler.. Ama vermedik çünkü 10 aydır elimizde bu staff onlarca wipe geçirdi ve silinmedi legit item...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...