AnemiC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Moradon da 4 kişi +8 ib satıyor birisi 40 gb diyeri 60 gb diyeri 80 gb 1 taneside para deyil takas mesela 2 tane +8 shard dedi doğrusu ben +8 ib nin tam fiyatını keşfedemedim keşfeden varmı ? sizce hangisi doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dual shard+8? 4-5gün önce adam shout ta diodu "one shard+8 trade +8ib" die ztn ares in suyu çıkmış adam gitmiş lycaon +7 e 50gb dio hayatında 50gb mi görmüş noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fiyatını bilmiyorum ama o satanlardan en az ikisinin dolandırıcı oldugundan emin olabilirsin hele civciv char filansa bulaşma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dual Shard çok fazla +8 ib için +8 Shard // +7 Mirage Dagger ver yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lycoan +7 50 den fazla edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dupe den sonra bazı itemler silindi fakat paralar silinmedi item olmayıp para olunca serverların hali böyle oldu...Toptan her seyi silmeden düzelmz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Suna Dikkat Cekmek Istiyorum ßir Kısım Player Hayatında Kullanmadıgı IB yi 21 gb nin uzerinde olan bir fiyat karsiliginda sattigini soyelerek [ bir seferde 21 gb den fazla para verilmiyopr bilgidiginiz gibi ] ilk tradede 21 gb yi ikinci trade de geri kalan miktari vermeyi kabul ettiginiz taktirde ikincitrade de bow u size verecegini soyluyor.. sonucta olan buna inanarak karsılıksız ilk tradede 21 gb yi veren playerlere oluyor lütfen dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben 60 gb olanı aldım belki kazıklandım belki en iyisini yaptım keşke gm yada ne bileyim birileri yapsada şöle ''F'' yada başka bir tuşa basınca fiyat listesi felan çıksa yani serverda 2 tane varsa pahalı olur 100 tane varsa ona göre fiyat yada 1000 tane de olsa belirli bir fiyat..(saçma ama olmasını isterdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kesin dupedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 350 - 400 ytl ye dual +8 shard satilan / ama farklı olarak 140 ytl ye dual +8 shard satilan bi serverdan ne bekliorsunuz.. benim acimdan Cypherda ne olursa olsun bir iteme 40gb den fazla vermek.. ytl olarakta 50ytl den fazla vermek sacma.. bircok dupe riskni birkenara birak GM in keyfine bakior.. dex4 yüzügümün silindigini bilirm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 S>lycaon +7 100gb in cypher :P +8ini 250gbye satıolar oda 4 tane shard+8 edior:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Lycaon staff ares server'inda az bulunan itemlerden biridir. hele +7'si ben diim 1/1000 siz diyin milyonda 1 öle yani... Lycaon staff'ın +7'si 50GB'den fazla fazla eder.Arkadaşımda yani hurr1cane'de bi tane var 70GB verdiler.. Ama vermedik çünkü 10 aydır elimizde bu staff onlarca wipe geçirdi ve silinmedi legit item... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Knight Online da legit item diye bişey yok :) Boss drop item siliniyorsa hic kimse kalkip %100 legit diyemez itemlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar