AnemiC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşlar c1 c2 c3 hiç birinde yaratıklara atack veremiyorum ve onlarda beni görmüyor yanlarına gidiyorum ama tık yok bu durumu açılayacak birisi varsa sölesin yada bunun bi çaresini bilen varsa açıklasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 relog.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 relog çaare deil. bende de war aynı sorun ondan çıktım oyundan bayaadırda girmiorum....:D çık başka şeylerle uuraş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 vallaha bowlda lesath kaçırdım o yüzden,çıktım girdim düzeldi tabi birilerinin kulakları çınladı baya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gereksz topic topic açmadn önce bi son 3-4 saate açıln topiclere bksn herşey çok dha güsel olur [spo]zzzZZZzzz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 son nokta konmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Az önce gm alt yazı geçti. Böyle bir sorun yaşanabilir. Relog yapın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar