ZiFir Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ya birinizi bile tanımam ama reelden... bu kadar kavga gürültü edeceğinize birinin önemli suçu..vb varsa nie şikayet etmiosunuz?Tabi elinizde kanıt vb ile...Ne gerekli ise o yapılır o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kanıt istiyosan eski konularda yaptıgı cocuklukları gorursun fake ozel msj atmıs gibi gosterip kufur etti diyo ama msj atan yok kendini haklı cıkarmaya calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 endless&Marl0_on perfect pati xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 alkoc xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 soulteam sen şu yalandın kişilerin real arkımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sts sen sakamısın yenimi turedin senle ilgili olmayan seylere atlama fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 nedemek atlamaya heryerde sizin tartışmanızımı görmek zorundayız her konuda siz he bide her konuda soulteam bi şekilde sizi övüyo paso löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 istemiyosan okumazsın cok merak ettiysen soyleyim aress deyiz biz ben humanım ve marlo ile alkoc ikiside karus ve realdan tanısmıslıgımızda yok sadece gereksiz olan ufaklık ortalıgı karıstırıyo olay bu bilmiyosan konuyu ogren burda yorum oyle yap her elinde klavye olan yorum yapıyo ondan boyle oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bak birader anlamıyosun galiba dikkatini çektiyse son günlerdeki nerdeyse her konuda sizin kapışmanız var nasıl okumıyım he? bunları görmek zorunda deiliz madem çok düşmansınız tel ver tel al konuş git gel burayı kirletiyosunuz benim sizlede bi derdim yok düşmanınızlada bi derdim yok isteğim yeter kapışmayın anlatabiliyomuyum kapışıyosanızda burda kapışmayın "her elinde klavye olan yorum yapıyo ondan boyle oluyo... " burda banamı bişe demek istedin anlamadım açarmısın burayı klavye delikanlısı deilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 konu neyle ilgili acılmıs onu oku acıklama olur sana... okumak istmezsen okumazsın burda gelip ben sutten cıkmıs ak kasıgım havalarına girmiyceksin yorumda yapma bilmedigin konularda herseye karısmak iyi degildir ondan sen girme olaya... [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 13:49 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hey allahım yarebbim sadece bu konubu bee aa neyi anlamamak istiyosun götmü etmeye çalşıyosun beni niye kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 zaten ben sütten çıkma ak kaşığım felan demiyorum tam tersine bende burda bi zamanlar yargara koparmıştım ama her konuyu patlatmayın onu diyorum ben anlatabildimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bak burdaki benim yorumlarıma kimseyle sorun yasamam kenjuro geliyo burda laf atıyo millete sonra ozel msj atmıs gibi kufurleri yazıyo bunu bana attı diyo ss koy diyosun koyamıyo cunku atan yok oyle bir msj millete kufur ediyo ertesi gun geliyo o benim kardesimdi diyo mod olmadıgından atılmıyoda siteden sorun bunun gibi seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 biliyorum sana karşı bişe demiyorum ben o dedinide tanımıyorum sizide msjlarınınada bişe demiyorum haklısın haksızsında demiyorum sadece baydı kapışmanız konu patlıyo onu diyorum daha açık nasıl anlatayım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 konu patlar veya patlamaz bunla niye ugrasıyon burası forum istedigini yazıyo millet mod da yok kufur de eden oluyo ama buna ne sen karısabilirsin nede ben herkez istedigi kadar yazar konuyu patlatır veya patlatmaz sanada anlatabilmisimdir sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 niye uğraşıyorum çünkü buraya geldimde adam gibi bişe okumak istiyorum 3-5 kişinin çocukça kavgasını görmek istemiyorum burası ee bu benim isteğim olur olmaz zaten bunun nedeni yetkilinin olmaması herkez istedini diye biliyo cıvıyo ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 onlar o ufaklıga tel veremez akşam çok ısrar ettim çekemeyince kenju bilmem ne die topic açar bu salaklar 1 hafta önce kenjuyu tanımam etmem dien adam da gelir kenjuda hırsız sanırım der öbürü beni tanımaz kenju kosper der bu böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yukarıdada bi arkadaşın dediği gibi resmen karalama kampanyası endless sence yetkili olsaydı böle bi topic açılsaydı kapışma ortamı resmen silinmezmiydi yada garbage ye ttaşınmazmıydı bişeyi anlıyorum taam bu adama uyuz olabiriler ondan tartışıyo olabilirler ama diğerlerine noluyo bunu sormak bana düşmüyo olabilir ama soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 tel ozelden atıyorum aramazsan ve gelmezsen yuzyuze diycek bisey yoksa daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yukarıdada bi arkadaşın dediği gibi resmen karalama kampanyası endless sence yetkili olsaydı böle bi topic açılsaydı kapışma ortamı resmen silinmezmiydi yada garbage ye ttaşınmazmıydı bişeyi anlıyorum taam bu adama uyuz olabiriler ondan tartışıyo olabilirler ama diğerlerine noluyo bunu sormak bana düşmüyo olabilir ama soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 pardon istemeden 2 tane attım msjı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 diğerleri yalakalanıo yada real ark daha anlayamadıysan daa nedeim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hala anlıyamıyo bu hiçbirini realden tanımıslıgım yokdur hepimiz aressdeyiz ama ben humanın onlar karus ama bu adamın yaptıgı cocukluklar milletin gıcıgına gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ne yaptım ben seni a.nımı s.ktim neyim gıcıınagidio sen realden ark ım deil diince nerden bileim doğru söylediini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ufaklık aklını alırım adam gibi konusmayı ogren tel verdim bekliyom aramanı ara istedigin yerde gorusek bu adamı atmayan sitede daha millet cok laf soyler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar