Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenjuro'i nasıl bilirsiniz ?

turkish_bow

Öne çıkan mesajlar

bak birader anlamıyosun galiba dikkatini çektiyse son günlerdeki nerdeyse her konuda sizin kapışmanız var nasıl okumıyım he? bunları görmek zorunda deiliz

madem çok düşmansınız tel ver tel al konuş git gel burayı kirletiyosunuz

benim sizlede bi derdim yok düşmanınızlada bi derdim yok isteğim yeter kapışmayın anlatabiliyomuyum kapışıyosanızda burda kapışmayın

"her elinde klavye olan yorum yapıyo ondan boyle oluyo... "

burda banamı bişe demek istedin anlamadım açarmısın burayı klavye delikanlısı deilim ben
Sosyal ağlarda paylaş

konu neyle ilgili acılmıs onu oku acıklama olur sana...

okumak istmezsen okumazsın burda gelip ben sutten cıkmıs ak kasıgım havalarına girmiyceksin yorumda yapma bilmedigin konularda herseye karısmak iyi degildir ondan sen girme olaya...

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 13:49 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bak burdaki benim yorumlarıma kimseyle sorun yasamam kenjuro geliyo burda laf atıyo millete sonra ozel msj atmıs gibi kufurleri yazıyo bunu bana attı diyo ss koy diyosun koyamıyo cunku atan yok oyle bir msj millete kufur ediyo ertesi gun geliyo o benim kardesimdi diyo mod olmadıgından atılmıyoda siteden sorun bunun gibi seyler...
Sosyal ağlarda paylaş

niye uğraşıyorum çünkü buraya geldimde adam gibi bişe okumak istiyorum 3-5 kişinin çocukça kavgasını görmek istemiyorum burası ee bu benim isteğim olur olmaz zaten bunun nedeni yetkilinin olmaması herkez istedini diye biliyo cıvıyo ortam
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdada bi arkadaşın dediği gibi resmen karalama kampanyası

endless sence yetkili olsaydı böle bi topic açılsaydı kapışma ortamı resmen silinmezmiydi yada garbage ye ttaşınmazmıydı

bişeyi anlıyorum taam bu adama uyuz olabiriler ondan tartışıyo olabilirler ama diğerlerine noluyo bunu sormak bana düşmüyo olabilir ama soruyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdada bi arkadaşın dediği gibi resmen karalama kampanyası

endless sence yetkili olsaydı böle bi topic açılsaydı kapışma ortamı resmen silinmezmiydi yada garbage ye ttaşınmazmıydı

bişeyi anlıyorum taam bu adama uyuz olabiriler ondan tartışıyo olabilirler ama diğerlerine noluyo bunu sormak bana düşmüyo olabilir ama soruyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...