Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 İlk sırada yer alan takımlar çeyrek final ilk maçlarını evlerinde oynayacak.. ARSENAL (İNGİLTERE) - JUVENTUS (İTALYA) LYON (FRANSA) - MILAN (İTALYA) INTER (İTALYA) YA DA AJAX (HOLLANDA) - VILLARREAL (İSPANYA) BENFICA (PORTEKİZ) - BARCELONA (İSPANYA) Juve,Lyon,Inter,Barca yarı final diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Oooo Arsenaaalll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 katılıorum eternale. barça da alır diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arsenal , lyon , inter, barca. forza lyon. final lyon - barca demistim tutar isallah ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 barca finale cıkamaz, yazın bu lafımı bi kenara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kalbimiz internazionale den yana. Forza INTER =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 barça-lyon finali çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kupa barcanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 barca çok şansız bir kura cakmiş benfica kupayı alır barcayı yenerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yok artık daha neler =) Benfica için çeyrek final yeterli bir başarı bu sene için. Seneye 2-3 transferle aday gösterilir.Defansları biraz sux adamları. Orta saha falan cok kalite ileri uçları falan cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arsenal milan inter barça yarı final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arsenal,inter,milan,barcelona benim düşüncem.O.Lyon'da ilk maçta juninho cezası nedeniyle yok.O yüzden ilk maç milan avantajlı skorla döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fazla iddialı oldu ama hadi bakalım JUVENTUS (İTALYA) MILAN (İTALYA) AJAX (HOLLANDA) BARCELONA (İSPANYA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 forza lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lyon kim ya milan dominate eder diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lyon kim mi ? banlendın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 final de pariste sanırım.lyon finale çıkarsa alır diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arsenal - juventus feci bi maç olucak. gönlüm her zaman her yerde arsenalden yana. bi arsenal - barcelona finali çok güzel olur hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 final Juventus-barcelona,sölemedi demeyin,düverim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arsenal-barca diyodumda..Barcelona'ya ya villareal ya da benfica çıkarsa ters gelir diye düşünüyordum..Benfica sonuna kadar zorlar barca'yı..Ama Arsenal-Lyon finali eşleşmezlerse olası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Barca - Juve yarı finalde eşleşmesse final oynar.. Kupayı Juventus alır diyorum yarı final ise juve barca lyon inter derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arsenal milan benfica inter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Şevki gibisi var mı be, milan-barca bence finalin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 uc italyan bir de barca turlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Benfica Liverpoolu eledi ya,artık ben herşeyi beklerim bu platformda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar