Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftanın özeti

verbatim

Öne çıkan mesajlar

elaidi, verbatimin erutan oldugunu nerden biliyorsun? ya yanılıyorsan? birisinin adı çıkmış herkesi o kişi yapıyorsunuz ohh ne güzel istanbul...

şahsen verbatimin mesajlarından daha çok antimodes'in kendisini abartmasından bunalıyorum en azından verbatime gülebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi:
Biseksüel değilim. Teklifin için teşekkürler. Beybin hanımla mutlu saatler dilerim. Sevişin, fakat fiziksel atraksiyonunuzu başkalarına karşı birbirinize arka çıkarak komik boyutlara getirmeyin. Ayrıca beni de aranıza alma çabana da bir resimle cevap vermek istiyorum.

yuh artık.Bence öfkenin boyutlarını aşmışsın biraz sen.Terbiyesizlşemeyelim.Verbatim'i de tanımıyorum ayrıca.Benimle aynı görüşte olması benimle seviştiini göstermez herhalde?Eheh zaten doğru orantıyla düşünürsek sen de anti'yi savunuyorsun.(hayır kesin banlanıcam artık , ee ama sende vertabim beybinle sevişiyorsun yazma arkadaşım!)hmm.kendi kendine yakalanıyorsun.üzgünüm senin için.
Sosyal ağlarda paylaş

lol.. Ne diyeyim ki. antimodes'i ben daha önce de savunuyordum. arkadaşım kendisi. Aslında sana böle kişisel bişey yapmak istememiştim, ama kısmet işte denk gelmiş. Kendi kendime yakalanmak konusunda da haksızsın malesef =(( ben mantığı savunuyorum. Mantığı herkes savunuyor. her mantığı savunan sevişse, ki sevişmek birbirini sevmek anlamına da gelmektedir fesat zihniyetlerin düşündüğünün aksine. Nitekim ben orda onu kullanmıştım. fakat kendisi daha sonra çirkefleşip grup deyince yine sana kişisel saldırmamaya çalışarak ona cevap verdim. Neyse ne.. bişey olursa öms atarsın konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...