Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 verbatim, hiç durup da forumdan kalkıp gitmesi gerekenin, rahatsızlık verenin sen olduğunu düşündün mü? Düşünmemişsindir tabii, henüz o olgunlukta değilsin. Belki elaidi'nin 4 yaşındaki kuzeni bunu düşünebilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Off tuşunuz yok mu sizin? Parasını da ister senin gözüne sokar ister kendi bitarafına sokar. Madem rahatsız oluyosun bakmicaksın arkadaşım. Gece eğlencesi oldunuz başıma. Neyse ben uğraşırım nasılsa uykum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ayrıca nekrofilsin verbatim, pardon erutan. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 02:54 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben rahatsız olmuyorum gayet memnununm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Hmm bak elaidi adam akıllı laflar etmeye başladın ozaman şöyle diyim sana... Madem parasını gözümüze sokuyorsa dalga geçilmesinede göz yumacaktır yok öyle yağma. Elaidi ne biçim adamsın sen ya Al 4 yaşındaki kuzeninini git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 elaidi, verbatimin erutan oldugunu nerden biliyorsun? ya yanılıyorsan? birisinin adı çıkmış herkesi o kişi yapıyorsunuz ohh ne güzel istanbul... şahsen verbatimin mesajlarından daha çok antimodes'in kendisini abartmasından bunalıyorum en azından verbatime gülebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Birde sanki kendisi değilmiş gibi Burgu takla atarken dalağıma çöp şiş girdi diyen gelmiş burda bana ah kam kesio MAl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 İşin içine böyle saçma modası geçmiş laflara önemli insanları sokma istersen. Acır sonra erutan. Amacı gözüne sokmak değil zaten. Ama sen öyle görüyorsan bakmayacaksın. Açıklamış adam herşeyi. Okuyun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 açıklamaya kanarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ne diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Peki erutan söyle bakalım, sen, Antalya'lı biri olarak nasıl oluyor da İstanbul'daki bir müzayedeye gidiyor, albümdeki resmimi hatırlıyor ve orada olmadığımı iddia ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 peki benden sana bi soru sen onun erutan olduğunu nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 derin pati cendere cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 istihbarat diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Biliyorum işte, eğer kanıtlanması gerekiyorsa bir admin'e danışalım IP check vs. yaptıralım. Ancak önce kendisine soralım, verbatim sen erutan olmadığını iddia ediyor musun alenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet o kişinin erutan olduguna nasıl bu kadar eminsiniz onu anlamadım ben ya değilse günahını alıyorsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 @anti..... mujhauujaenuauawgsfsaasfasf zuzhauhza koptum yaahuahuahuahuaha arkadaşım sen hakim ol bence bırak öbür işi [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 03:09 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Abi şurda geyik çeviren adamla ciddi bir tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz ya asıl size gülüyorum yahu. Neydi unuttum nickini kişisi go be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 PİT (paticik istihbarat teamkilatı) çalışmaları ne zmn başladı, size kimse inanmaz ahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ip check yapınca erutan mı çıkıcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 IP CHECK:verbatim ow ye.really this is eru.rox.u suck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Herkes işi geyiğe vuruyor da, erutan olmadığını açıkça söyleyen kimse yok. Emin değilsin, sana inanmazlar vs. vs. Kendisinin bu kişi olduğunu itiraf ettiği msn logları koysam inanmayacak mı kimse bana? Admin'lerden birinden istesek kontrol etseler? Yine geyiğe vurulacak bu da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Elaidi.Terbiyesizleşmeyelim değil mi? Arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 elaidi: Biseksüel değilim. Teklifin için teşekkürler. Beybin hanımla mutlu saatler dilerim. Sevişin, fakat fiziksel atraksiyonunuzu başkalarına karşı birbirinize arka çıkarak komik boyutlara getirmeyin. Ayrıca beni de aranıza alma çabana da bir resimle cevap vermek istiyorum. yuh artık.Bence öfkenin boyutlarını aşmışsın biraz sen.Terbiyesizlşemeyelim.Verbatim'i de tanımıyorum ayrıca.Benimle aynı görüşte olması benimle seviştiini göstermez herhalde?Eheh zaten doğru orantıyla düşünürsek sen de anti'yi savunuyorsun.(hayır kesin banlanıcam artık , ee ama sende vertabim beybinle sevişiyorsun yazma arkadaşım!)hmm.kendi kendine yakalanıyorsun.üzgünüm senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 lol.. Ne diyeyim ki. antimodes'i ben daha önce de savunuyordum. arkadaşım kendisi. Aslında sana böle kişisel bişey yapmak istememiştim, ama kısmet işte denk gelmiş. Kendi kendime yakalanmak konusunda da haksızsın malesef =(( ben mantığı savunuyorum. Mantığı herkes savunuyor. her mantığı savunan sevişse, ki sevişmek birbirini sevmek anlamına da gelmektedir fesat zihniyetlerin düşündüğünün aksine. Nitekim ben orda onu kullanmıştım. fakat kendisi daha sonra çirkefleşip grup deyince yine sana kişisel saldırmamaya çalışarak ona cevap verdim. Neyse ne.. bişey olursa öms atarsın konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar